Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

O dublă înmormîntare

romania100

Înainte s-o cotească de-a bușilea spre infern printr-un tub de ciment folosit la canalele de irigații din pustiul libian, Muammar Gaddafi, observînd că trădarea trăiește în concubinaj cu ofițerii din jurul său, și-a decapitat garda pretoriană spre a o înlocui cu un escadron de cadîne înarmate pînă în dinți. Sărmanele n-au simțit că Trufia, care intra în cortul beduinului ca la ea acasă spre a toarce precum o mare felină îmblînzită la picioarele jupînului, o să-l halească într-o bună zi cu fulgi cu tot.

Micuțul Gaddafi de Teleorman, Liviu Dragnea, nu va sfîrși chiar într-un tub de irigații al lacului Belina, dar șmecheria sa de a aduce la putere femeile cu coc din PSD, folosite ca un scut fie împotriva baronilor locali, fie împotriva lui Iohannis, îi va da ocazia să asiste la o dublă înmormîntare: a sa, ca politician, dar și a ideii că vreo femeie ar mai putea ocupa de-acum încolo vreo funcție înaltă în țărișoara noastră.

Din această poveste nu va avea de cîștigat decît Călin Popescu Tăriceanu care, abandonîndu-și rînd pe rînd nevestele ca pe niște trabuce scrumite din care a tras plictisit vreo două-trei fumuri, va părea în ochii poporului un adevărat macho mioritic, pedalînd cu o oablă seninătate fie pe o bicicletă, fie pe o femeie cu șaua lată.

1 comentariu

  1. #1

    Din pacate chestia cu femeile in functii este compromisa de multa vreme la noi, incepand cu Ana Pauker si continuind cu Lina, Leana si Suzana; cred ca nici macar o Regina nu ne-ar mai salva.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.