Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

O găina beată va cînta cucurigu pe palatul Victoria, însă foarte încet, ca să nu-l trezească pe Klaus Iohannis

După ce o tînără iraniană și-a dat foc în piața publică fiindcă fusese condamnată pentru port ilegal de nădragi bărbătești, ayatollahii care le interziseseră femeilor accesul pe stadioanele din Teheran le-au deschis, spăsiți, porțile.

Ayatollahul Iohannis și-a asmuțit garda republicană împotrivă unei femei nevinovate din județul Teleorman, îmbrîncind-o afară din Palatul Victoria pentru port ilegal de funcție.

În urma impactului, femeia și-a dat foc la valiză în aplauzele Opoziției și ale unor consăteni cu buletine de București. Spre a nu fi acuzat de misoginism, președintele a decis să-l așeze în cuibarul rămas gol pe băbitul personaj de desene animate Ludovic Orban.

Astfel se încheie epoca lucrului bine făcut în care prim-ministrul, căzut cloșcă, va fi tot odată și femeie de serviciu la Cotroceni.

2 comentarii

  1. #1

    Un text superb, plin de savoare si umor!

  2. #2

    Adevarat spui !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.