Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Piesă neterminată pentru o Europă mecanică

La Ateneul Român, floarea politichiei bruxeleze s-a ridicat condescendentă la suprafața borșului de tărîțe dîmbovițean intrat oficial în fermentația iluzoriei președinții rotative a UE.

În realitate, singurul român care chiar a răsucit cu o cheiță magică arcul unei mașinării muzicale de anvergură europeană a fost dirijorul Ion Marin.

Prin comparație, rolul jucat de soprana Viorica Vasilica Dăncilă ne-a amintit de mujicul proțăpit în fața unei pianine la fascinanta petrecere a moșierilor din filmullui Nikita Mihalkov Piesă neterminată pentru pianina mecanică.

Vă amintiți fețele uluite ale personajelor cehoviene cînd țărănoiul a început să-și miște grebla mîinilor peste claviatură? Și leșinul care a urmat cînd farsa a ieșit la iveală?

Ei bine, dacă în final mujicul e dat de gol, Viorica ba !

Deși erau avertizați că urmează o glumă proastă, moșierii Coanei Europa au lăsat-o pe figurantă să își lălăie partitura, ba chiar au aplaudat-o cu cinism,conștienți că mașina lor politică și economică funcționează de la sine, nicidecum pe bază de bomboane agricole din Teleorman.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint