Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Poliția nu știe să cînte la Pian

Pe cît de fioroși s-au repezit asupra unui biet om al străzii, împodobindu-l cu cătușe și la mîini, și la picioare, pînă și-a dat duhul în ghearele lor, pe atît de sfioși și-au plimbat polițaii degetele pe pian.

Priveghiul interlopilor în jurul coșciugului aurit al nașului din Rahova i-a umplut de respect pe apărătorii ordinii publice care au salivat uitîndu-se printre stinghiile gardului la friptanele ce plîngeau cu lacrimi de sînge pe grătare, ca să nu mai vorbim de spasmele elicopterului care a dansat toată noaptea pe ariile lui Florin Salam, trimis parcă să ia probe din sfara mititeilor înălțată ca o aură frumos mirositoare deasupra palatului îndoliat.

Dacă nu i-am fi văzut cu cîtă vigoare l-au smuls din metrou pe un adolescent căruia îi căzuse masca de pe nas sau cum au jucat tontoroiul pe spinarea unui bătrîn în fața supermarket-ului fiindcă refuzase să îi ia bodyguard-ul temperatura, nu m-ar fi mișcat așa de tare exuberanta distanțare socială a Poliției față de acea curte a miracolelor unde doctorii docenți ai șmenărimii românești, îmboldiți de îndemnul lui Karl Marx ,,Interlopi din toate clanurile, uniți-vă!“, au demonstrat că au un neasemuit simț al solidarității într-o țară unde solidaritatea de breaslă s-a dovedit a fi o plantă extrem de rară.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

3 comentarii

 1. #1

  Daca vrea, politia stie sa cante la orice, chiar foarte bine. Nu-i place sa fie vazuta in rol de interpret. Ca spectator bine platit e mult mai avantajos.

 2. #2

  Au fost in vizita de lucru (milizienii) sa vada noul model de rotisor (pe care-l foloseau la greu candva)..

 3. #3

  oamenii sunt mana in mana
  orice orb poate vedea asta
  politia romana?!..e parte din mafia clanurilor de tigani
  te intreb ceva simplu: te simti in siguranta cand iesi pe strada dupa ora 23:00?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint