Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Să nu dai în mine că sînt bătrîn și bolnav !

După ce a arestat la domiciliu cîteva milioane de bătrîni, pornind de la ideea neghioabă de a le face binele cu forța, Klaus Iohannis le-a mai pus și mașinile poliției să le cînte sub ferestre „Deșteaptă-te, române”, cînd mult mai potrivit ar fi fost cîntecul lăutăresc „Deschide gropare mormîntul”.

Mila pe care președintele țării o revarsă asupra celor pe care i-a legat de par e pe cît de halucinantă pe atît de scabroasă dacă ne referim la apelul făcut deunăzi către populație de a-i lăsa pe pensionari între orele 11 și 13 să cumpere mai repede conservele și mălaiul ca să ajungă în bîrlog la timpul cuvenit.

Întru reabilitarea ideii de bătrîn pe plaiul nostru mioritic vă voi povesti o scenetă petrecută acum 40 de ani într-un bloc pe Calea Moșilor unde a locuit și subsemnatul alături de oameni ai muncii, pensionari și cîțiva intelectuali famelici. Bănuindu-și juna consoartă că e cam rea de muscă, un fruntaș în producție de la Uzinele Semănătoarea s-a întors pe nepusă masă de la servici spre a o prinde pe infamă în flagrant. În toiul tămbălăului cu bușituri și icnete, s-a auzit în tot blocul strigătul de cristal al amantului: „Să nu dai în mine că sînt bătrîn și bolnav!”

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

1 comentariu

  1. #1

    Dacă (Doamne fereşte) unul dintre şefii PNL are un accident, cine va fi consultat?
    Nelu sau unul dintre părinţii sau bunicii noştri, cu libertăţile limitate (prof. Dr. Leon Dănăilă)?
    Şi dacă domnia sa spune că el este protejat prin lege şi nu poate da consultaţii?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint