Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Știuca albastră

După ce mai an au sfidat curajoși viiturile patriei, plimbîndu-se ca venețienii cu bărcuța pe ulița unui sat în aplauzele sinistraților cu drept de vot, Victor Ponta l-a înălțat în rang pe barcagiul secund de odinioară, numindu-l „Cîrmaciul din Teleorman”.

Ideea pipernicită a cîrlanului cu buci de hipopotam ar fi că Liviu Dragnea s-a metamorfozat într-un personaj malefic, un soi de Nea Nicu corcit cu Traian Băsescu, capabil să scufunde vaporul pesedist în urma coliziunii cu elefantul gonflabil pe care-l călărește Iohannis cînd descinde în clădirea Guvernului, uitînd că el însuși a tulit-o pe ușa din dos și cu coada între picioare cînd Neamțul i-a cîntat prohodul la besafon.

În loc să dea cu Viorel de pămînt, Liviu Dragnea a dat cu sine însuși de apă, plecînd la o partidă de pescuit împreună cu premierul, spre a-l iniția în jocul numit Știuca Albastră. În bulboana bălții cu pricina s-a dumirit și domnul Grindeanu că, printre mîrlițele amărîte care-și rup dinții în lingurița cu cîrlig, se ițește de la rădăcina păpurișului cîte-un știucan cu uitătura rea și cu colți ascuțiți ca ai răpitorului american George Soros.

D-aia, de cîte ori îl mușcă Ponta de nădragi la televizor, Dragnea se gîndește la vicleniile lui Soros și la jocul perfid numit Știuca Albastră din Teleorman.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

2 comentarii

  1. #1

    Super, Maestre!

  2. #2

    Stiuca Albastra din Teleormanul nauc.Cine a scris Naucii,ar trebui sa mai scrie cite ceva din cind in cind.Bine ca te-am regasit,ma Poetule.Nu stiam pe unde mai scrii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint