Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Țineți procurorii departe de căldură. Le dăunează grav sănătății mintale

Doamna Gabriela Scutea, procurorul general al României, taman ce a dat o dovadă a inadaptării la lumea reală.

Într-un comunicat publicat cu emfază și mândrie de către Parchetul General (sau Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție), poporul român și, odată cu el, întreaga populime mondială au fost anunțați că procurorii din România au început o anchetă împotriva lui Putin și a invadării de către acesta a Ucrainei. De dosar se va ocupa secția parchetelor militare din PÎCJJ.

La Kremlin, probabil, deja e jale. În curtea interioară a complexului car adăpostește Președinția Rusiei se ard deja dosare și sunt executați toți potențialii trădători, cei dispuși să încheie cu procurorii români acorduri de recunoaștere a vinovăției. Putin se învârte ca un leu în prognozele BNR, turbat. Deja a ordonat ca pe fiecare aeroport din țară să-l aștepte câte un avion special, mereu pregătit pentru a-l duce spre țări care-i garantează libertatea. Dar aproape că nu mai există astfel de țări. Toată lumea, când aude că Scutea a pornit cercetarea penală împotriva lui Putin, începe să dea din colț în colț. „Stai așa, Vladimir Vladimirovici, că nu poți să vii chiar acum, că am la mine niște rude de-ale soției. Dar pleacă la un moment dat, nu-ți face griji. Îți dau eu un semn când e liber!“ Cam așa îl tratează aproape toți ăia pe care, de-a lungul timpului, i-a ajutat. Cică Bashar al-Assad nici nu-i mai răspunde la telefon. Nici măcar ăla nu vrea să fie asociat cu un individ cercetat penal de către Gabriela Scutea.

Și totuși, băi, ce țară alunecată în penibil începem să fim. S-a dat peste cap tot sistemul, comițând ilegalități flagrante, pentru a-l scăpa pe Moș Teacă-Ciucă de acuzația de plagiat, Scutea închide ochii la toate măgăriile astea flagrante, cum închide ochii, de altfel, la toate măgăriile ultimilor ani, la toate furturile pandemiei, la toate abuzurile Puterii. Dar, hei, îl anchetăm penal pe Putin și regimul lui.

Nici tribunalele internaționale nu au pornit încă pe calea asta, procurorii ucraineni trebuie deja să-și refacă actele, pentru că au fost mințiți de propriii oficiali, dar vine pe turnantă doamna Scutea și le ia fața tuturor. Ar trebui să ne așteptăm ca prin septembrie, după vacanța judecătorească, dosarul să fie deja în instanță.

Pentru că la noi e simplu, Putine. Trebuia să ții cont de asta când te-ai apucat de blestemății.

În primul rând, o să furnizeze Urdăreanu niște înregistrări compromițătoare cu tine de n-o să ai aer. Apoi vor veni Giovanni Francesco, Dinu Pescariu și Claudiu Florică cu dovezi și recunoașteri. Ești mâncat, ce mai.

Mulți, în locul tău, ar spune că au încredere în Justiția din România. Nu fi fraier, că n-ai nimic de oferit. Fugi cât mai poți sau, mai bine, sinucide-te. De Scutea nu scapă decât infractorii români, tu n-ai nici o șansă!

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

7 comentarii

 1. #1

  Mai oameni buni nu mai e nimeni cu tiglele pe casa? nu vedeti ca iarna este la 3 luni jumate in fata? nemtii schimba centre de vaccinare in adaposturi contra frigului ! Numai noi nu avem nici o taina, ii dam inainte desi dezastrul este dupa colt. Din cite se pare (acum cind scriu) rusii cistiga. Nu spectaculos ,dar cistiga.Sa va spun prognoza mea ca in noiembrie ajung la bratul Chilia? Sa va spun ca Europa va avea o iarna fara resurse de energie?Ar fii prea in negru. Pe cine aduci in fata justitiei? o tara inarmata pina in dinti cu arme nucleare?
  Hai sa lasam putin si diplomatia sa se ocupe de problemele astea. Poate reuseste sa opreasca spirala ce duce la confruntare generalizata. Ca daca se ocupa doar generalii s-a vazut ce a iesit

  • #2

   Ar *fi bine să înveți să scrii corect, lasă politica…

   • #3

    Cind scriu repede mai sar din reguli. Ar fi bine sa intelegi vremurile pe care le traiesti, lasa gramatica… te va ajuta f putin in viitorul apropiat.

    • #4

     Scuza agramatului, scrie repede și sare din reguli!
     Eu sunt convins că gramatica și scrisul corect spun multe despre un om, dar, fiecare are dreptul la o opinie, chiar și agramații care susțin că Pământul este plat.

    • #5

     Omul chiar are dreptate în argumentele pe care le ridica. Sa te împiedici în typos și sa nu remarci nimic altceva e cam și cum te-ai ingrijora de soarta cararabusilor de mai în timp ce flacăra aragazului pâlpâie suspect în rosu.

     • #6

      Dacă are dreptate, „duamna” Opinia, vom trăi și vom vedea!
      Tipic pentru noi, nu putem spune simplu „am greșit, voi ține cont data viitoare”, mereu altcineva/altceva ne-a făcut să greșim, noi suntem buni, frumoși, „dăștepți”, curați, cinstiți.
      „Dăcât atât”…

 2. #7

  Chiar s-o banuim pe saraca dna. Scutea ca i-ar fi trecut macar prin minte o asemenea gogomanie? Ea, care nici pe Armand C. – cu inregistrarile pe ecranul mare cat lada de zestre – ” n-o poate” gabji fara dispozitii superioare? Mai Scuteati-ma!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint