Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un sondaj cu efect întîrziat a explodat în pridvorul Patriarhiei

Normal ar fi ca Preafericitul Daniel să-și sfîșie hlamida aurită, să o împartă săracilor și să se retragă cernit la mănăstire, fiindcă, pentru prima oară în istoria ortodoxiei, clinchetul de cătușe sună mai dulce în urechile românilor decît o cîntare bisericească.

Dovadă un acatist cu aluzii fine la șefa DNA-ului, descoperit în cutia milei, într-o bisericuță din Moldova: “Șleampătă și mohorîtă, cu chistolul în bikini, mîncă jar și bea cucută, să ne hie nouă ghini”.

Să le fi zăpăcit în așa hal mințile enoriașilor această diavoliță de Kövesi, cu mandatele ei de aducere și de reținere, încît setea de dreptate să-i ardă mai tare la lingurică decît setea de aghiasmă neîncepută?

Și să fie oare secolul 21 mai degrabă pușcărios decît religios?

Că de cînd s-a cățărat pe columna lui Traian luteranul ăsta de Iohannis, nu mai are nimeni curajul să-l caute pe Eduard Hellvig la prepuț și ditamai Patriarhul a ajuns să se tîrască în sondaje în urma unei bozgoroaice.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

6 comentarii

 1. #1

  Kovesi e numele fostului ei sot, avea alt nume de fata romanesc .

 2. #2

  Bravo maestre…da cu ei de pamant

 3. #3

  Crestin-ortodox ….cind va intra Codrutza si in B.O.R.cred ca slujbele le vor tine clopotarii,restul gastii fiind ,,la penitentze”

 4. #4

  sigur,sunt cu credinta,dar am avut o experienta cu un popa(nu preot!),care mi-a cerut o suma de 15 ori tariful normal pentru crestinarea unui copil.Am platit numai dublu,dar am avut stisfactia ca am rezistat ispitei ca nu i-am imprastiat dantura in altar! Exista popi care lucreaza mai eficient decit misionarii din alte culte:prin rapacitatea,mizeria umana pe care o au,indeparteaza oamenii di Sfinta Biserica

 5. #5

  Este romanca, desi nascuta in Covasna. Si daca era maghiara, ce conta, cata vreme isi face bine treaba. Iar Danila barbosul, sa zica bodaproste ca are macar 50%, ca la cat de ipocrit, lacom si grandoman este, intr-o tara civilizata nu avea nici 10% incredere.

 6. #6

  Am invins!!! Parc-asa ceva ati strigat si dv., maestre, la televiziune in ’99, pe cind incepuse batjocura impotriva timisorenilor si mai apoi, impotriva-ntregii Romanii… Ei, dac-am invins, tre’ sa ne dovedim democrati, intelegatori si iertatori si cu cine trebuie si cu cine nu, ca altminteri ne judeca Europa si „democratia” de peste ocean. Rezultatele, uite-le ici, dragalase si zglobii, mai dornice de raspandire si augmentare ca oricand. Inalt preasfintitul si mult preafericitul ar face bine sa-si aminteasca de proorocul omonim si sa-i urmeze pilda, luteranismul e demult cocotat pe columne mai de Doamne-ajuta decat cea din Forum Trajani, iar anumite preputuri sunt de foarte mare cautare pe toate meridianele inaltei politici, chiar si pe unele paralele, ia, ghici de ce…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint