Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un terorist care-și bate singur cuie-n talpă

Îmbătat de sine însuși după ce a cîntat la drîmbă o arie din Flautul fermecat, Donald Trump reeditează marele succes al lui Hrușciov de acum 60 de ani cînd, sub cupola ONU, în cadrul luptei pentru pace, a interpretat la un singur pantof Dansul săbiilor de Haciaturian. Fiindcă n-a reușit să strivească gîndacul economiei de piață, pînă să coboare din avion colegii din Sovietul Suprem l-au și descălțat de funcție, reducîndu-i drastic porția de votcă.

Donald Trump nefiind machitor, nu știm prin ce metodă Congresul SUA i-ar putea micșora damful de țopenie spirtoasă care îi iese prin pori.

Căci după performanța de a rupe mîini, de a disloca clavicule și de a zdrobi boașe într-o singură după-amiază, combinată cu tentativa de a-i oferi Papei bani de țigări și de a scrijeli pe Poarta Brandenburg „Atenție, cîine rău!”, domnului Trump nu-i rămîne altceva de făcut, la întoarcerea în patrie, decît să se urce glorios în turnul care îi poartă numele și, în aplauzele mulțimii, să se arunce-n cap întru izbăvirea Statelor Unite de teroristul numărul unu al Europei.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

3 comentarii

  1. #1

    Votat de pulimea yankee. Superioara pulimii romane, dupa cum se stie.

  2. #2

    E simplu, sa schimbe legea electorala , sa nu mai fie cu electori, Trump la electori a castigat, nu la votul popular.

  3. #3

    Da dar voi stiati ca farmaciile Sensiblu vand Faringoseptul ala banalul pt. gat la pret cel putin dublu fata de alte farmacii? Eu credeam ca doar Catena aia e jgodie, cand colo… 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint