Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Elena Udrea într-o nouă campanie de presa: Bună de prună

Zoom Elena Udrea într-o nouă campanie de presa: Bună de prună

Ieri a sunat-o Zuckerberg pe Udrea și i-a zis: Tanti, vezi, că ai înfundat Facebook-ul cu poze! Dacă n-ai soț, cheamă pe cineva să te ajute să-l desfunzi, că i-ai inundat pe toți cu fața ta lată, cu mintea îngustă și ținuta de pisi cu blană de leopard.

Cît de prezentă e Udrea în aceste zile?

Mai prezentă decît magazinele Mega Image.

Cît de zîmbitoare?

Mai zîmbitoare decît Iliescu în vremurile cînd călărea istoria anilor '90.

Cît de competentă?

Mai competentă decît aplicația Siri după ce a citit Formula AS.

Dar să vedem titlurile de presă cu care s-a afișat Udrea în tot acest timp:

1) Dreapta are nevoie de viziune. Dacă ai fi fost lîngă ea în acele momente ai fi auzit cum i se lovește cuvîntul "viziune" de cutia craniană ca o vrabie nimerită într-un balcon închis. E ceva trist. Mă uitam la ea ca un copil care merge la circ și vede un clovn care, în loc să-și ia șuturi în cur, împușcă trapeziștii.

2) Sînt mai bună decît Ponta. Adevărul e că Ponta a făcut un fund cît o tarabă de Fornetti.

3) Bărbatul cu care a apărut în mai multe poze Udrea nu este "Acela", ci "un bărbat căsătorit, cu doi copii, pe care-l cheamă Florin Secară". Hai, măi, de parcă "Acela" n-ar fi căsătorit, n-ar avea doi copii și nu i-ar plăcea derivatele din secară.

4) Udrea vrea să facă agricultură, mai exact să cultive o livadă de pruni. Mda, astfel ar fi ceva cultivat, dacă nu în casă, măcar în curte.

5) Udrea: Mulți s-au apucat de agricultură după ce a zis Traian Băsescu.Femeie, agricultură se face de cînd homo sapiens se uita la un meci în peștera lui și a scăpat o sămînță pe jos, iar peste șase luni a văzut că acolo a crescut un bostan mai mare decît al tău și cam la fel de inteligent.

În acest timp, sufletul ei nepereche, îmbrăcat din nou în tricoul bleumarin al morții politice, bîntuie țara în lung și-n lat. Confuză, cu buza umflată, vulnerabilă după ce Ponta i-a promis atîtea și în ultimul timp a fost văzut mai mult cu Ghiță, populația încinsă s-a aruncat în brațele primului venit. Din urmele de resturi alimentare pe care le au pe tricouri copiii, din aerul tare, de boască, ce adorme bătrînele pe o rază de cîțiva kilometri, din rîsul de ARO căruia-i dai la cheie într-o zi de iarnă geroasă, din ipocrizia mirosind a hoit ca o pereche de șosete flaușate purtate vara în bocani, îți dai seama că e vorba de același Băsescu.

Prind astfel de campanii, nu prind? Naiba știe. Cert este că sînt aceleași campanii în care se mizează, invariabil, pe uitare, prostie și bani.

1 comentariu

 1. #1

  Pai pentru cine crezi tu ca Udrea vrea să facă agricultură, mai exact să cultive o livadă de pruni? Pai pentru barbatul cu care n-a aparut in poze.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint