Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Elita armatei române are rău de înghesuială

Zoom Elita armatei române are rău de înghesuială

Militarii români care au luptat în Afganistan se plîng de condițiile în care autoritățile de la București au organizat retragerea trupelor: zborurile au fost decalate zile în șir și au fost înghesuiți în avion.

Of, bine că nu s-au gîndit talibanii la aceste metode groaznice prin care să învingă trupele de elită ale redutabilei armate române!

A murit Emil Bobu, fostul lider comunist, la vîrsta de 87 de ani, în urma unui atac cerebral. Acest atac a fost, de altfel, printre puținele lucruri cerebrale la acest individ.

Au apărut noi stenograme în care membri ai familiei lui Bercea vorbesc cu domnul Căpățână de banii care au ajuns la Mircea Băsescu. Am din ce în ce mai mult senzația că ne sînt prezentate selecțiuni de la o emisiune Big Brother. Unde o țară întreagă știe cine e fratele mai mare.

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvînt al președintelui, a primit, de la grupul Adevărul, 28 de mii de euro pentru patru articole scrise pe blog-ul de pe site-ul publicației. Asta ca să mai zică cineva că stă la Cotroceni pentru bani. Ei bine, nu! Stă pentru astfel de momente în care, din slugărnicie, un patron de presă sau altul se face util președintelui angajîndu-i trîntorii. Așa s-a întîmplat și cu Lăzăroiu, pe vremuri, cînd a fost pus moț pe fabrica de rahat a lui Aurelian Bondrea, numită Televiziunea România de Mîine.

Că bine zice vorba aia: pupatul în fund trece prin stomac. Oricît ai mozoli pe cineva, oricît ai zice că buzele tale n-au nici un sens fără el, pînă la urmă trebuie să pui și altceva în gură.

1 comentariu

  1. #1

    melitarii aveau obiecte furate si au trebuit sa le abandoneze

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale