Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Epoca fraudală

Zoom Epoca fraudală

 ► Mitropolia Moldovei şi Bucovinei dispune de două tabere cu o capacitate totală de 180 de locuri pe serie. În fiecare vară, în taberele MMB se organizează cam zece serii, la preţuri care ajung la 600 de lei pentru fiecare copil, fără a include şi transportul copiilor pînă la tabără şi înapoi. În total, în taberele Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei ajung cam 1.800 de copii în fiecare vară, suma încasată de Mitropolie fiind de aproximativ 1.080.000 de lei pe sezon.

Totuşi, dacă stai să-i asculţi pe tinerii voluntari habotnici care au grijă de copiii respectivi în timpul taberelor, Mitropolia condusă de ÎPS Teofan ar organiza anual tabere pentru 10.000 de copii din centrele de plasament pe care le plăteşte integral. Dincolo de faptul că 10.000 de copii n-ar avea loc în cele două tabere ale MMB decît dacă ar dormi cîte zece într-un pat de-a lungul întregii veri, costurile pentru copiii din centre de plasament sînt suportate de către Direcţiile Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, singurul aport al MMB fiind lejera îndoctrinare religioasă pe care o oferă cu plăcere micuţilor. Bine, oricum, că e vorba de îndoctrinare ortodoxă, iar copiii nu învaţă decît să fie creduli, sperioşi şi supuşi. Dacă ar fi fost tabere organizate de catolici, probabil că ar fi învăţat şi cum stă treaba cu hărţuirea sexuală a minorilor.

 ► Poliţia Locală din subordinea lui Oprescu a prelungit contractul pentru serviciile de patrulare călare, acordînd firmei Fandax Grup SRL încă 100.000 de euro pentru a păstra ordinea prin Bucureşti din spinarea cailor. Deşi Fandax Grup neagă, de fiecare dată cînd este întrebată, că ar fi o firmă mică, clientelară, nu putem să nu ne întrebăm cum Dumnezeu încap cei 50 de cîini şi cei 50 de cai cu care se laudă în apartamentul nr. 32 din blocul nr. 1, scara 1, din strada Stelian Mihale nr. 1.

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. #1

    Raspuns : pe rind.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint