Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Femeie, scutită la sport în liceu, dornică să-și facă un abonament de 500 de euro la sală

Zoom Femeie, scutită la sport în liceu, dornică să-și facă un abonament de 500 de euro la sală

Început palpitant de an pentru Gabriela Popa, o femeie de 28 de ani din Cluj, care și-a anunțat prietenii și familia că intenționează ca, din ianuarie, să-și facă un abonament de 500 de euro la o sală de fitness, cu toate că în tot liceul a avut scutire la sport, obținută cu ajutorul unui pachet de cafea pe care părinții săi îl dăruiau regulat unui medic primar din localitate.

“Lucrez ca Head Assistant to the Regional Assistant Head Manager Assistant la o firmă importantă de IT din Cluj, zonă cunoscută și ca Silicon Valley de România. Am un job foarte stresant și cred că singurul mod în care aș putea cu adevărat să mă realizez ca ființă umană frumoasă este cumpărînd acest pachet promoțional de doar 500 de euro la o sală de fitness”, a declarat Gabriela, care a ținut să precizeze că mereu a iubit sportul. “Sper să fac față din punct de vedere fizic, dar mai ales psihic, pentru că și psihicul contează foarte mult în genul ăsta de situații. Promit că n-o să fie deloc ca anul trecut, cînd mi-am luat un abonament de 1.000 de euro la sală și m-am dus doar de două ori în ianuarie, sau ca acum doi ani, cînd m-am dus o dată în februarie și o dată în mai. De data asta voi merge pînă la capăt și, dacă lucrurile nu merg cum trebuie, probabil că pot oricînd să dau cuiva un pachet de cafea ca să capăt o scutire medicală.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100

Editoriale
romania100