Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Fenomen rar: A fost așa senin în București încît s-a văzut că n-avem autostradă spre munte

Zoom Fenomen rar: A fost așa senin în București încît s-a văzut că n-avem autostradă spre munte

Condiții meteo neobișnuite în week-end-ul acesta în București, unde datorită cerului senin și vizibilității ridicate s-a putut observa cu ochiul liber cum nu avem autostradă spre munte și stăm în continuare blocați pe Valea Prahovei ca niște sălbatici. “Priveliștea a fost una colosală”, spune domnul Titi din Drumul Taberei. “Se vedea coloana de mașini de la Comarnic de la mine din balcon. Mi-am aprins o țigară, mi-am făcut o cafea și am tras aer în piept, copleșit de imaginea asta maiestuoasă. Nu-mi aduc aminte să fi simțit vreodată gazele de eșapament de la munte atît de aproape de mine. Vă zic, parcă erau la mine în casă.”

Un efect secundar neașteptat al munților care se văd din București a fost faptul că și Bucureștiul s-a văzut de la munte și, mai mult decît atît, s-a simțit, mai mulți bușteneni plîngîndu-se că n-au putut să doarmă din cauza unei petreceri cu manele din Berceni și a fumului de grătar din pădurea Băneasa. “De fiecare dată cînd e senin se întîmplă același lucru, e atît de senin că nu mai putem sta în case fără să tragem perdeaua și să închidem geamul. Oameni buni, doar pentru că se văd munții nu înseamnă că e obligatoriu să vă și uitați.”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale