Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Fiare vechi luăm

Zoom Fiare vechi luăm

Americanii au descoperit un bloc compact de metal în deșertul din Utah și asta nu poate să însemne decît două lucruri: că e un obiect extraterestru sau că e o operă de artă modernă plantată de Banksy. Oricum ar fi, mai mulți savanți români experți în fier vechi și-au exprimat dorința de a studia obiectul mai de aproape și și-au luat preventiv și cîntarele.

Unul dintre oamenii-cheie ai programului nuclear iranian a fost asasinat lîngă Teheran și toată lumea se întreabă cine putea face așa ceva. Poate a fost Israelul. Poate au fost cei de la Ierusalim. Poate a fost Mossad-ul. N-o să aflăm niciodată.

Cadavrele nutriilor omorîte în Danemarca de teama COVID-19 au început să iasă singure din pămînt. Dacă e să dăm crezare absolut tuturor filmelor de groază făcute vreodată, ăsta nu e un semn bun și niște politicieni danezi urmează să fie vizitați de niște fantome mici. Asta sau totul e o mare coincidență.

Moartea lui Maradona a întristat milioane de oameni din întreaga lume, mai ales pe aceia care au crezut că a murit Madonna. Nici nu vrem să știm ce articol veninos va scrie CTP cînd chiar va muri Madonna sau ce mesaj de condoleanțe furat de la alții va posta Victor Ponta pe Twitter.

Bogătașii din New York angajează oameni care să stea în locul lor la cozile pentru COVID-19. Dacă ar fi băieți pînă la capăt ar avea și oameni care să facă testele în locul lor.

Un cerb din Cehia a fugit cu pușca unui vînător în coarne. Opinia generală este că va încerca să o vîndă ca să-și cumpere țigări sau băutură.

Francezii și elvețienii se confruntă cu o penurie îngrozitoare de brînză, pe fondul consumului excesiv din timpul pandemiei. Probabil, singura lor soluție este să facă rost de mai multe burdufuri de cîine.

În Japonia e mai ieftin să cumperi un leu decît o pisică cu pedigree. Probabil, asta a pățit și manelistul Dani Mocanu, care voia niște birmaneze în videoclipul lui și s-a trezit cu un leu subnutrit, îndesat cu forța.

Orășelul austriac Fucking își va schimba numele în Fugging. Decizia a venit, probabil, în urma nenumăratelor amenzi primite din partea CNA-ului, care a sancționat folosirea numelui localității la meteo.

Insulele Solomon vor să interzică Facebook-ul ca să întărească unitatea națională. O soluție pentru cetățenii disperați că rămîn fără Facebook ar fi să-și sune rudele din alte țări ca să le povestească ce poze din vacanță s-au mai pus pe Facebook și ce colegă din liceu s-a mai măritat.

Un atlet din Coreea de Nord a dezertat în Coreea de Sud sărind peste gardul de la graniță cu prăjina. În momentul ăsta, maestrul Ion Cristoiu s-ar întreba: „Dar de unde avea prăjină?“. De la Soros, desigur.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint