Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Fişele lui Băsescu despre corupţie

Zoom Fişele lui Băsescu despre corupţie

De cînd a fost arestat primarul Clujului, analiştii se întrec în scenarii care mai de care mai îndepărtate de premiul Oscar pentru cel mai bun documentar. Spun unii că Apostu ar fi păpuşa vîrîtă cu forţa pe mîna gingaşă a doamnei Kövesi, pentru a-i provoca coşmaruri Micuţului. Alţii spun că, de fapt, ar fi mîna oarbă a Justiţiei care a ajuns, de foame, să umble prin buzunarele pline ale partidului de guvernămînt. Aiurea. Dacă aţi şti cîtă derută e chiar la Cotroceni… Cîtă dezorientare, cîtă lipsă de ceva întăritor, consumat dis-de-dimineaţă, pe dosarul gol… Dar dacă încă mai credeţi în conspiraţii, dacă încă mai sînteţi convinşi că TB le face pe toate, n-aveţi decît să-i citiţi notiţele dezordonate despre subiect şi vă veţi convinge că nu e chiar aşa.

Apostu – Zice că nu se dă jos din pat pentru 100.000 de euro. Îl înţeleg! Eu am momente cînd nu m-aş da jos din pat nici pentru un milion. Mai ales cînd se-nvîrte camera cu mine.

Vămile – Mi-a explicat Blejnar cum funcţionează mecanismul. Există o bandă care fură şi o contrabandă prin care noi combatem acest fenomen. 

Băieţii deştepţi din energie – L-am sunat pe Morar să-i aresteze. Mi-a zis că i-a cercetat vreo două zile şi le-a dat NUP, fiindcă şi Joule, şi Tesla, şi Faraday sînt decedaţi. 

Dinu Patriciu – Am înţeles că nu şi-a primit banii pe editorialele din Adevărul. Să-ţi fie ruşine, Peter Imre!

Vântu – Cînd mă gîndesc cît bine mi-a făcut omul ăsta şi eu nu pot să mişc un deget pentru el… Dacă e un moment în care regret că nu controlez justiţia, că nu pot să dau un telefon la slugile alea de la DNA să-l lase în pace, ăsta e momentul. Iartă-mă, Sorine şi să ştii că parcarea de la Tîncăbeşti are un loc special în inima mea.

Poşta – Nu ştiu de ce îi plăcea lu’ Vântu, că eu numai cu antibiotice m-am ales de pe urma ei. 

Sarea – Nu înţeleg de ce o vrea Voiculescu. Cică mîncarea n-ar avea nici un gust fără ea. Mi-a povestit cineva care mănîncă. Dar nu-l cred. Oamenii, la mîncare, spun tot felul de prostii.

Loteria Naţională – Nişte nenorociţi. 6 din 49 – asta înseamnă cam 12%. Păi, băieţii mei nu se dau jos din pat pentru mai puţin de 25% din contractele cu statul şi asta aşa, că sîntem noi de treabă.

Pomana electorală – Măcar atît să pot face pentru biata democraţie. Cînd am pus-o în coşciug, ziceai că-i vie

Năstase – Ce blestem pe procuratura asta, măi, Adriane, să aibă de ales între Patru Case şi casa mea din Mihăileanu

        

Cei 322 de la referendum – 5-6 într-un gang întunecos, hai, mai înţelegeam, dar cum să te aduni atîţia oameni, ca să dai într-un om care oricum se clatină?

Judecătorii – Nişte ticăloşi. Bagă oameni la puşcărie şi uneori nici n-au scuza că le-am cerut-o eu.

Pensionarii nesimţiţi – Bă, da’ chiar nesimţiţi. Se-nghesuie pe la cozi pentru o pungă de mălai ca să mă-njure pe mine că mă agăţ de putere. Dar ei de ce se agaţă de viaţă şi nu vor să iasă din sistem?

Handicapaţii închipuiţi – Să le tăiem orice ajutor! Mîine-poimîine se trezeşte unul cu dizabilităţi şi vrea să fie rege în locul finului meu Paul Lambrino.

Flota – Boală profesională care îţi produce insomnii. Dar după şapte-opt pahare te vindeci şi dormi liniştit. 

Traian Băsescu – Un incoruptibil de o rară modestie.

1 comentariu

 1. #1

  Nu aveti nici o relatare de la revocarea lui Mircea Geona.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • De ce începe să-mi fie mie rușine de sfînta nerușinare a altora

  19 iunie 2018

  Într-o vreme în care personajele lui Caragiale au evadat din proiect sfidînd legile metamorfozei, nu părem prea zguduiți că Mița Baston i-a luat locul lui Tipătescu, nici că Efimița nu […]

 • Klaus și uz de klaus

  19 iunie 2018

  Săptămîna trecută, un judecător al Curții Constituționale, Lăzăroiu, a fost amenințat. Sună îngrozitor, dar e exact așa cum sună. Consilierul prezidențial Tănăsescu și-a luat concediu și l-a atras în biroul […]

 • Isărescu și sclavii

  19 iunie 2018

  Când au apărut informații despre colaboratorul Manole, în presă a fost embargou ca pe vremea lui Gabriel Oprea. Există suspiciuni mai mult decât rezonabile că Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a […]

 • Războiul de independență se amînă

  12 iunie 2018

  Mitingul PSD, înrămat de Antena 3 și RTV, atîrnă acum pe perete, alături de mitingul #rezist, pictat, de-a lungul unui an întreg, de Digi24, Realitatea TV și HotNews. Sînt două […]

 • Dulăul cu colții pe-arginți

  12 iunie 2018

  “Bătrânii și moldovenii ne vor distruge viitorul!”, spuneau, fără fereală, antipatizanți de toate vârstele ai PSD-ului, înainte de parlamentarele din 2016. Prin urmare, pe locul 1 al listei pentru Senat […]