Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Fişele lui Băsescu despre interlopi şi clanurile mafiote

Zoom Fişele lui Băsescu despre interlopi şi clanurile mafiote

De cînd România a luat-o, cu viteză, pe drumul fără întoarcere al reformării statului asistenţial, Traian Băsescu s-a adîncit din ce în ce mai mult în rezolvarea altor probleme ale ţării. Întîi a rezolvat toate problemele din manualul de aritmetică de clasa I, apoi pe cele din manualele de matematică din clasele II-IV, după care s-a odihnit.

Şi pentru că este, totuşi, o per­soană activă, odihna nu l-a ţinut mult la distanţă de realitatea ro­mânească. Marcat de eve­nimen­tele ultimelor săptămîni, preşedintele a tratat cu maximă seriozitate problema interlopilor şi a clanurilor mafiote. După cît de tremurate sînt literele, se vede treaba că primul om în stat nu s-a obişnuit, încă, să scrie cu sa­bia ninja pe corpurile consilierilor.

Nuţu şi Sile Cămataru – Nuţu, ce să zic, mi-e simpatic. Dar mult mai dragă mi-e Nuţi.

Nicu Gheară – Îmi pare rău că nu l-am cunoscut pe băiatul ăsta cînd am intrat în politică. La ce femei plasează amicilor, nu mai ajungea Sulfina Barbu preşedinte la Organizaţia de Femei.

Clanul Sportivilor – Am aplicat şi eu la un moment dat, dar m-au dus cu vorba. Chiar nu mi se pare normal să excluzi din start pe cineva doar pentru că are un stil de viaţă mai sedentar.

Ghenosu – O fiară. Bun, am înţeles, poliţistul pe care l-a lovit trebuia să fie disponibilizat. Dar să te apuci să-l loveşti tocmai cu o sticlă…? Unde sînt săbile? Un­de-s pumnalele? Unde-s pistoalele? Caii şi flintele…

Fane Spoitoru – Un vizionar, un despicător de drumuri. S-a apucat să taie poliţişti pe vremea cînd nu îndrăznea nimeni să

Camorra – Cam orra cinci e cînd mă ia somnul. Dar ce te rog eu, Turcane: mai dă o fugă pînă la frigider şi adu-mi încă o sticlă, să fiu sigur-sigur.

Bonnie and Clyde – Am auzit că lu’ Clyde îi cam plăcea băutura. Ce chestie… Sînt curios dacă şi Bonnie era blondă.

Clanul Gemenii – Mi se rupe de ăştia. Eu sînt Scorpion.

 

    

 

Clanul studenţilor – În curs de lichidare. Nu mai sînt ce erau pe vremuri: jumate pleacă din ţară, jumate se fac ospătari, jumate îi termină Funeriu pînă la master.

Clanul Sadoveanu – Ăştia chiar că-s periculoşi. Hai, cu Nea­mul Şoimăreştilor te mai înţelegi. Dar Fraţii Jderi chiar sînt daţi naibii.

Fraţii Becali – N-am înţeles ce-i atît de scandalos în „a face pe cineva de la brîu în jos“. Dacă Giovanni nu era impresar de fotbal, ci femeie, azi ar fi fost ministru.

Omar Hayssam – În definitiv, ce-a făcut? A răpit doi găozari şi-o ţigancă împuţită. Dacă şi pentru asta merită pus la zid… Cred că suferă destul că e exilat într-o ţară în care n-ai voie să bei alcool.

Triadele – Orice-ar spune Uniunea Europeană, tot în China găseşti cea mai ieftină mînă de lucru criminală.

Cosa Nostra – Am înţeles că adversarii lor ajung să doarmă cu peştii. Am şi eu un adversar politic care se culcă cu găinile. E plină lumea de perverşi.

Yakuza – Nu ştiu de ce-s aşa respectaţi. Din cîte am văzut se bat cu săbii fix ca ale ţiganilor noştri.

Bercea Mondialu’ – Mai are dreptate şi Justiţia, omul ăsta trebuie ţinut la răcoare. Am să vorbesc cu Elena să facă nişte patinoare la el în oraş. Dacă se poate, chiar printr-o firmă de-a lui.

Traian Băsescu – Un interlop de-o rară modestie.

4 comentarii

 1. #1

  Toata lumea stie cine sunt clanurile interlope dar nimeni nu face nimic .Institutiile statului stau si dorm in bocanci in loc sa-i puna pe acesti indivizi sub supraveghere pentru stabilirea cu exactiutate a activitatii lor infractionala.dar cum sa faca asa cxeva cand respectivii srijina clasa politica in campaniiole electora , cand presedintele tarii care trebue sa fie garantul constitiutiei o incalca frecvent si se i nrudeste cu interlopi mafioti, cand acestia primesc sprijin chiar de la clasele politice . Asa ca hai sa mai lasam alte comentarii ca si asa am ajuns o tara de saran toci, tigani si spagari cocalari.

 2. #2

  Bai gingis, esti terminat, n-ai pic de simt al umorului.Sigur ai sa sfarsesti intr-un sanatoriu de boli mintale!

 3. #3

  cand i-a zis uneia “tiganca imputita” ati sarit toti pe el ca discrimineaza. apoi s-a dus si el odata in viata la o petrecere a tiganilor pt ca le voia voturile si iar ati sarit pe el, acum il acuzati ca are legatura cu ce fac tiganii.

 4. #4

  Felicitari Catavencilor!
  La mai mare!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]