Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Florin Dumitrescu: “Am înțeles puterea rozului în viața unui bărbat.”

Zoom Florin Dumitrescu: “Am înțeles puterea rozului în viața unui bărbat.”

Gen

Vrăjitorul din Roz

Florin Dumitrescu (Chefi la cuțite, v-ați prins? Pentru că sînt chef-i și folosesc cuțite): “Am înțeles puterea rozului în viața unui bărbat.” (Spynews, 16 aprilie)

În mod normal, am aplauda astfel de anunțuri, dar să nu uităm totuși că au fost și alți bărbați mult mai puternici care au descoperit puterea rozului înainte. De exemplu, Adrian Năstase.

Gen

Lupul cel rău la față

Loredana Chivu (bucă la TV): “Esența răului are o față pe care o cunoști și o voce în care ai încredere.” (Antena 3, 13 aprilie)

Asta ar explica de ce răul umblă atît de des pe la esteticieni ca să-și umfle buzele cu pompa, să-și urce sprîncenele și să-și cioplească bîrnăul. Pur și simplu, nu vrea să mai fie cunoscut.

Gen

Dracu’ gol se îmbracă de la Prada

Liviu Teodorescu (menestrel): “Eu provin dintr-o familie tradițională și cred în Dumnezeu foarte mult și n-aș fi putut să atac un asemenea subiect conștient fiind de asta. Videoclipul acestei piese începe cu un cadru lung roșu, o casă care arată precum fața unui om – o gură larg deschisă și niște ochi mari –, totul în flăcări. Nu ne-am gîndit nici o clipă că acolo este un fel de iad, în care intrăm în niște cazane. Doamne ferește, nu!” (Antena Stars, 13 aprilie)

Mai mult ca sigur, cineva din echipa de filmare a videoclipului a pus pariu că poate să-i strecoare în videoclip lui Livache cîteva referințe satanice, apoi altcineva a zis: “O casă roșie în flăcări care seamănă cu o față de om zici? N-are cum să nu se prindă, nu e nimeni atît de băbălău!”. Apoi persoana care a pus pariul a cîștigat, și asta fără să mai fie nevoie să bage și scenele cu un țap care devorează copii.

Gen

Bustul puternic și amărui

Bianca Drăgușanu (procedură medicală): „Pentru că vreau să arăt impecabil în costum de baie, iată-mă, sînt la doctor, la prietenul meu. Urmează să îmi fac o chestie super-tare! Știu că cele mai multe femei își doresc să fie slabe, dar eu vreau să am șolduri. Deci asta o să facem, niște șolduri.” (Libertatea, 14 aprilie)

Se pare că chirurgia estetică chiar a avansat foarte mult în ultima vreme dacă poți, pur și simplu, să te duci la doctor, prietenul tău, și să-i spui: “Pune-mi, bă, și mie niște șolduri noi”. De ce să ne oprim doar la șolduri, dacă tot se poate? Hai să ne punem și niște mîini în plus, aripi de găină și o țîță mare și mov în frunte. E super la modă vara.

Gen

Fiind băiet, borfet cutreieram

Mădălin Voicu (copil șturlubatic): “Undeva în jur de 12 ani, tata m-a prezentat unei doamne, pentru mine era doamnă, că avea vreo 30 de ani, şi mi-a zis tata: «Te rog, stai aici cu doamna Jeni, faci lecţiile, mănînci, te odihneşti şi seara vin eu şi te iau». Înainte de 13 ani i-am spus mamei mele că am luat o boală venerică.” (Libertatea, 12 aprilie)

Dacă nu am ști despre cine e vorba, am zice că e o variantă porno la Amintiri din copilărie, în care Nică se duce la scăldat, ia blenoragie, după care lasă pupăza însărcinată, la fel și caprele Irinucăi, de mureau mîțele jucîndu-se cu virușii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Coperta Catavencii 3 – 9 Octombrie 2018
Editoriale
 • Capra de șes din Teleorman

  16 octombrie 2018

  Încercați să duceți o capră de tăiat lemne la Bruxelles și veți avea surpriza, la întoarcere, c-o să-i apară cornițe și că-n loc de rumeguș o să producă lapte praf. […]

 • De-a proștii și vardiștii

  16 octombrie 2018

  Pe drumul ce unește marea victorie din 2016 cu declinul politic de acum, PSD a pierdut poporul român, pe care-l avea pe jumătate îndesat în buzunar. L-a ținut acolo aproape […]

 • Centenarul s-a terminat, începe campania

  16 octombrie 2018

  Președintele României, Excelența Sa domnul Klaus Iohannis, investise enorm din punct de vedere emoțional în centenar. I-a plăcut ideea, s-a atașat de ea și părea că în anul 100 al […]

 • Dumnezeu nu bate cu BOR-ul

  9 octombrie 2018

  În cele două zile de referendum, Dumnezeu s-a mai îmbunat. N-a mai vărsat foc și pucioasă asupra sodomiților și gomoristelor, ci și-a nuanțat părerile din Vechiul Testament, punîndu-le în acord […]

 • Adio PSD, adio PNL

  9 octombrie 2018

  Prezența la referendum ne-a edificat măcar într-un anume sens. E drept, să dai 163 de milioane de lei pentru atâta lucru e cam mult și părem cam fraieri, dar să […]

Cele mai citite