Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Florin Piersic (ciocoflender):“«Să-mi giugiuleşti bărzoiul, oricine ai fi!», zic eu”

Zoom Florin Piersic (ciocoflender):“«Să-mi giugiuleşti bărzoiul, oricine ai fi!», zic eu”

Gen Spațiul mic, ultima frontieră

Miron Cozma (om în libertate),despre Cristi Borcea: “Adevărul este că, dacă a făcut atac de panică, atunci chiar este grav. Şi chiar şi poate face asta: atunci cînd intri, dintr-un spaţiu mare, într-un spaţiu mic, faci acest atac de panică şi de claustrofobie.” (Click, 31 martie)

Adevărul e că teoria lui Cozma se verifică. Și eu am atacuri de panică atunci cînd intru în cămară. Apoi îmi aduc aminte că n-am fost condamnat la trei ani de pușcărie pentru că n-am făcut nimic și îmi trece.

Gen Steaua României e numai una

Florin Piersic (ciocoflender):“«Să-mi giugiuleşti bărzoiul, oricine ai fi!», zic eu. Imediat la celălalt capăt al firului am auzit vocea inconfundabilă a preşedintelui Iliescu, care m-a anunţat că urma să fiu decorat cu ordinul naţional «Steaua României».” (Libertatea, 24 martie)

Și cînd te gîndești că sînt atîtea insulte mult mai bune pe care poți să i le adresezi accidental lui Ion Iliescu…

 

Gen Eu pot, eu sînt magician

Fernando de la Caransebeș(de la Caransebeș): “Pot să-i fac Adelinei Pestrițu un copil. Repede. Mai repede decît alţii. Frumoasă e, bani are, vedetă e, are tot ce-i trebuie." (Click, 25 martie)

Iată că Darwin avea totuși dreptate, primii oameni chiar se trăgeau de la Caransebeș.

 

Gen Frunzele și iarba

Oana Zăvoranu (pacientă): “Eu m-am culcat normală și m-am trezit nebună. Apoi m-am culcat nebună și m-am trezit bine. Îmi amanetasem case, tot, eram în chiloți, eram falită. M-am dus și m-am uitat în oglindă și am zis: «Ce ai de gînd să faci cu viața ta, chiar ești nebună? ». Eram ca o frunză-n vînt." (Teo Show, 25 martie)

În fine, “m-am trezit bine” e o afirmație complexă. Cine știe ce înseamnă, de fapt.

 

Gen Cît de comunistă-i buba

Mona Constantinescu (dansatoare de manele),despre varicelă: "Mă mănîncă pielea de nu mai pot. E nasol că mi-au ieșit bube și prin zonele intime. Și la ochi.” (Cancan, 30 martie)

Să mai zică lumea că nu e mîncătorie de zonele intime în industria manelelor.

 

Gen Bruce Lee îl bate pe Van Damme

Carmen Popa (cîștigătoare “Silicoane pentru dame”): “După intervenţia chirurgicală am ajuns la dimensiunile visate şi am devenit mai încrezătoare în forţele mele. Am jucat în trei filme, din care două cu Van Damme.” (Libertatea, 26 martie)

Normal că a jucat în filme cu Van Damme. Ce, concursul se chema “Silicoane pentru  Pacino”, să joace cu Al Pacino?

 

Gen Ne-am înțeles super

Paul Popescu (fost soțde vedetă porno),despre problemele sale în dragoste: “Ea are 40 de ani, iar el 42 de ani. Ne-am înţeles super şi am avut o relaţie de genul ménage-à-trois vreo două săptămîni, timp în care făcea în aşa fel încît să fiu cît mai mult cu soţia lui. Apoi, brusc, a spus că el nu mai vrea. A vrut să ne interzică total orice comunicare, dar între mine şi ea s-au dezvoltat sentimente puternice. M-a ameninţat că mă calcă cu maşina şi o să ajung paralizat, iar el va scăpa cu suspendare.” (Cancan, 25 martie)

Cui nu i s-a întîmplat să fie implicat într-un ménage-à-trois cu un psihopat și cu soția lui? Totuși, important în situațiile astea e să lași timpul să vindece toate rănile. Mai puțin paralizia.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]