Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Florin Salam (șeful păpădiilor) “Nu mor caii cînd vor cîinii.”

Zoom Florin Salam (șeful păpădiilor) “Nu mor caii cînd vor cîinii.”

Gen Neputința lui Salam

Florin Salam (șeful păpădiilor), după ce i-au fost confiscați 100.000 de dolari la New York: “Nu mor caii cînd vor cîinii.” (Libertatea, 26 februarie)

Desigur, asta se întîmplă și pentru că majoritatea cailor de familie bună sînt ținuți în sufragerie, dar și pentru că și toți cîinii sînt suficient de inteligenți ca să nu încerce să treacă prin vamă la americani cu 100.000 de marafeți pe ei, ca Pablo Escobar.

 

Gen Vomă indusă

Silviu Dumitriade (soțul Luminiței Anghel): ”Aș vomita în grup, atît de tare nu îmi place iarna. Eram sigur că am scăpat de năpastă. Da, asta e! Fiecare cu defectele lui – mie nu îmi place zăpada, nu îmi place frigul și nu vreau să văd jegul aferent. Să fiți iubiți!” (Wowbiz, 19 februarie)

Și uite-așa am aflat că e un defect să nu-ți placă anumite fenomene meteorologice. Aveți grijă cu cine vă măritați, fetelor, am auzit că-s mulți bărbați pe lumea asta care pretind că iubesc burnița și inundațiile doar ca să vă intre în chiloții aferenți.

 

Gen Casa fără copii nu e acasă

Gabriela Cristea (duduie): ”În noua noastră casă avem două camere, pentru minim doi copii. Doamne ajută să vină primul, apoi al doilea.” (Libertatea, 26 februarie)

Doamne ferește să vină mai întîi al doilea copil și apoi primul! Asta chiar ar fi o tragedie. Dar la cît de proaste sînt serviciile de curierat în ultima vreme, nu-i exclus ca berzele s-o dea în bară din nou și să încurce coletele.

 

Gen Te iubesc cum cînți

Cătălin Botezatu (chiloțosul din Rhodos): ”O iubesc pe Corina. Însă, ca artistă, nu știu de unde a ieșit chestia asta cu iubirea. Am fost la o petrecere de-a unei prietene comune și acolo ne-am revăzut, ne-am pupat și i-am spus în public că «te iubesc că ești mișto, cum cînți», mi-a plăcut mereu stilul vestimentar pe care îl are și, nu îl ultimul rînd, vocea ei. Probabil că ne potrivim, dar nici nu am încercat, nu am timp.” (Antena Stars, 23 februarie)

N-avem de ce să nu-l credem pe Cătălin, a fost mereu un tip deschis, fără schelete în dulap. Cel mai probabil, discuția a fost cam așa: “Te iubesc, Corina, că ești mișto, vestimentar. Cînd îmi împrumuți rochița aia?” / “Și eu te iubesc, Cătăline, astral. Nu ți-o împrumut, că mi-o pătezi ca pe celelalte”.

 

Gen Prezic, prezic

Carmen Harra (slabvăzătoare): “Mi-am pus profilul online și m-am întîlnit cu un american. Am găsit unul care era de trei ori mai înalt ca tine și, cînd l-am văzut, am stat lîngă el și nici nu mi-a plătit cafeaua. Am zis că nu am ce să fac cu zgîrcitul ăsta. Am mai găsit unul care avea nu știu ce boală. Vreau român, român adevărat. Americanii sînt blegi, nu îți inspiră nimic.” (Libertatea, 23 februarie)

Gurile rele ar zice că, atunci cînd ești clarvăzătoare, poți să mai arunci cîte o ocheadă în viitor și să vezi dinainte cît de bine sau de nasoală o să iasă întîlnirea la care mergi. Pe de altă parte, asta presupune totuși să poți vedea viitorul.

1 comentariu

 1. #1

  Alo, ghicitoarea mama omida? Da, cine esti? Ghici!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Dragi cetățeni români!

  3 decembrie 2019

  Klaus Iohannis nu-i chiar nepotul feldmareșalului Mackensen, dar cu siguranță cîțiva uncheși de-ai săi au bătut pas de defilare pe Calea Victoriei în 1916, cînd nemții au intrat ca-n brînză […]

 • România normală

  3 decembrie 2019

  Nimeni nu știe cum arată România Normală, cu atît mai puțin noul președinte Iohannis, care a apărat acest slogan cu fălcile încleștate, ca și cum s-ar fi temut să nu […]

 • Ruleta românească

  3 decembrie 2019

  Rar a fost dat României să vadă sinucigași mai talentați decât cei din Guvernul Orban. Ar fi, poate, un spectacol simpatic dacă nu i-ar afecta pe deja din ce în […]

 • Rușinea de a fi stîngist

  26 noiembrie 2019

  Datorită mamuților cu păr, cu burtă sau cu chelie din PSD, intelighenția românească de stînga, rușinată, se dopează cu praful marxismului prin cafenele obscure sau prin facultățile de Filosofie, așteptînd […]

 • Țară, țară, vrem președinte!

  26 noiembrie 2019

  Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la președinția României, pentru un al doilea mandat, în iunie 2018, cu aproape un an și jumătate înainte de alegerile prezidențiale. De atunci, KWI așteaptă […]