Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Florin Salam (Șeful păpădiilor): „V-am distrat destul și vă mai distrez, că dacă nu, n-o să vă mai distrez. Să vă distrați voi singuri.”

Zoom Florin Salam (Șeful păpădiilor): „V-am distrat destul și vă mai distrez, că dacă nu, n-o să vă mai distrez. Să vă distrați voi singuri.”

Gen Cînd te arzi cu seriale sufli și-n iaurt

Corina Caragea (dependentă): „Mi s-a întîmplat cu niște seriale, țin minte cînd eram în liceu, și de atunci mă feresc ca de naiba de seriale. Pierdeam toate nopțile, nu mai ajungeam la școală, nu mai ajungeam nicăieri, îmi creau o dependență… Mi s-a întîmplat să pierd multe nopți. În nici un caz nu mă mai uit la vreun serial vreodată.” (Libertatea, 11 august)

Adevărul e s-a umplut țara de tineri care fierb Nerflix la linguriță și după aia și-l bagă în venă. Ar trebui s-avem o discuție serioasă pînă nu se întîmplă vreo tragedie și încep să dea în cap la oameni ca să afle ce se întîmplă în ultimul episod.

 

Gen Bunul, răul și hotărîtul

Marius Gîlea (actor): „Am vrut să devin actor ca să sărut fete și să călăresc cai.” (Libertatea, 7 august)

Iată un om care știe ce vrea, într-o lume anormală în care foarte mulți talentați se apucă de actorie ca să sărute cai și să călărească fete. Ca să nu mai vorbim de ce-i determină pe majoritatea cailor să fie cai.

 

Gen Instinct primar

Oana Lis (prînzul primarului): „Îmi aduc aminte cînd era Viorel primar, de multe ori, la prînz, decît să ia lunch-uri cu lumea, prefera să vină acasă să facem amor… căci asta îi dădea putere şi vitalitate să facă faţă presiunii funcției.” (Spynews, 11 august)

Am putea să punem pariu că Viorel mai pleca în pauza de prînz de la Primărie și se ducea să dea în păcănele, dar uita de ce-a plecat și ajungea acasă unde, vrînd-nevrînd, trebuia să dea în păcănele. Ce să-i faci, pînă la urmă, astea sînt presiunile funcției, ca să nu mai zicem de presiunea poziției. Poziția misionarului.

 

Gen Distractivilor care sînteți voi distrați

Florin Salam (Șeful păpădiilor): „V-am distrat destul și vă mai distrez, că dacă nu, n-o să vă mai distrez. Să vă distrați voi singuri.” (Spynews, 9 august)

E clar că Florin Salam s-a inspirat foarte mult din „Alexandru Lăpușneanu”, nuvela lui Costache Negruzzi, citatul lui favorit fiind: „De mă voi distra, pe mulți am să distrez și io”.

 

Gen Abi tristă

Abi Talent (trapelist): „Țelul meu în viață e să-mi iau un Lamborghini, un Rolls Royce și un Bentley. Nu țin cont de bani, eu nu cîștig mereu. Am avut oferte să fac reclame pe bani mulți, nu fac reclame, eu sînt reclama în sine, sînt brand. Fac bani că sînt șmecher, din concerte, cum fac toți artiștii.” (Spynews, 8 august)

Se vede că Abi Talent e un mic geniu muzical. Exact asta a zis și Mozart după primul lui concert: „Vreau un Lamborghini, un Rolls și un Bentley”. Noroc că i-a ars ta-su o mare mamă de bătaie, de față cu toată curtea imperială austriacă, și pînă la treij’ de ani a mers numai cu diligența, după care și-a cumpărat o trotinetă electrică.

 

Gen Olé, olé, Ceaușescu nu mai e

Valentin Ceaușescu (descendent al clanului Ceaușescu): „Da, am auzit și eu zvonul ăsta c-am murit, m-au mai sunat astăzi prieteni pe tema asta. Ce să comentez, pentru un mort, eu zic că mă simt foarte bine!” (Wowbiz, 11 august)

Și cînd te gîndești că sînt atîtea tabloide infecte și posturi TV mizerabile care au ratat click-bait-ul anului: „Șoc! Ceaușescu trăiește!”…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint