Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Florin Salam (trubadur): ”Uite că după atâția ani, doar după o săptămână de tratament, arăt mai tânăr cu 10 ani

Zoom Florin Salam (trubadur): ”Uite că după atâția ani, doar după o săptămână de tratament, arăt mai tânăr cu 10 ani

Gen pe Argeș în gios

Bogdan Argeș Vintilă (antrenor de județ la FCSB): „Rezultatul nu este chiar îmbucurător, dar a venit și ca urmare a unor șanse ale lor de a avea și noroc. (…) E adevărat că nu suntem într-o zonă plăcută a clasamentului, dar cu muncă și cu credință în Dumnezeu mergem mai departe. Nu putem să vorbim de locul 1 acum, când noi suntem unde suntem (n.r. penultimul loc).” (GSP, 25 august)

Șansa de a avea noroc e probabil cea mai norocoasă și plină de șansă ocazie de a avea noroc și șansă. Totuși, trebuie să fim conștienți că la omul ghinionist nici șansă unei ocazii de a avea noroc nu trage, ocaziile se razbună, iar șansa devine neșansă, anoroc, nenoroc, cozoroc și chiar ghinion. Asta dacă nu e noroc să fie șansă, ceea ce nu prea e dacă stăm să ne uităm la locul unde bunul Dumnezeu a ales s-o plaseze cu muncă și speranță pe FCSB, adică nu la dreapta Sa, nu la stînga Sa, ci chiar pe penultimul loc al clasamentului.

Gen forța e masă ori descreierație

Florin Salam (trubadur): ”După 20 de ani de muncă în care am avut și 4 cântări pe zi, toate ”forța” și băutura care s-a consumat acolo și oboseala… că noi mai și bem, că asta-i viața… Mai bei cu nașul mare, mai bei cu ginerică, mai bei cu socrul… Uite că după atâția ani, doar după o săptămână de tratament, arăt mai tânăr cu 10 ani. Și peste o săptămână o să arăt mai tânăr cu încă 10 ani” (Wowbiz, 22 august)

Cel mai mare risc în momentul de față este ca Florin Salam să devină dependent de tratament, să uită să mai iasă și să întinerească cu o vîrstă mai mare decît trebuie, lucru care l-ar plasa ca vîrstă sub Adrian Copilul Minune și l-ar transforma automat în Florinel Infantul Fantastic, regele păpădiilor dar și al scutecelelor murdărele.

Gen organele vitale ale corpului

Cătălin Botezatu (suferind): “Am avut o căzătură la filmări și mi s-a umflat cotul. Am făcut o gâlmă enormă și a trebuit să fac operația asta” (Click,  22 august)

Cu alte cuvinte, lordul incontestabil al chiloților din România a simțit o durere ascuțită și necontrolată în cot. Aceste vorbe ale maestrului ne întristează, mai ales că nu ne așteptam de la așa ceva de la dumnealui, maxim o durere adîncă în suflet.

Gen sindromul clown

Sorana (de la ASIA): “Plângeam, leșinam, dădeam din picioare când vedeam un clovn. Am avut un coșmar când eram copil. Visam că mă sună la telefon un clovn, nu răspunde și după aia vine peste mine în casă. Până la urmă am reușit să scap de fobia asta la emisiunea «Splash – Vedete la apă». Profesorul meu de sărituri se ocupa de un grup de copii cu nevoi speciale care, în cadrul unui eveniment, urmau să sară în apă. M-a invitat și pe mine la acest eveniment dar, când am auzit că acei copii vor fi machiați ca niște clovni, am refuzat, explicându-i motivul. Atunci mi-a propus să-i pictez eu pe față. Așa am scăpat de această fobie.” (Click, 19 august)

Sînt atît de multe lucruri tulburătoare în declarația asta încît nici nu știm cu ce să începem. Poate cu teama de a vorbi la telefon cu un clovn, poate cu informația voalată că Sorana s-a temut de niște copii cu dizabilități îmbrăcați în clovni. Oricum, oricine îi face PR-ul, face o treabă monumentală, e fix genul de informație pe care vrei să o ai despre pe tine, pe internet, pe vecie. Honk, honk!

1 comentariu

 1. #1

  Probabil ca Sorana a copilarit in Bangor, statul Maine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Constituție, prostituție…

  14 ianuarie 2020

  A existat, după 1990, un moment încare Constituția României putea fi modificată, schimbată în bine. Era epoca în care o alianță politică obținuse peste 60% din locurile din Parlament. Se […]

 • Istoria în adormire

  14 ianuarie 2020

  Dacă turiștii sovietici înarmați cu drujbe, fitile de lampă și scrumbii afumate nu s-au sfiit în decembrie ‘89 să se cațăre pe acoperișurile caselor conspirative ale Securității și să tragă […]

 • Cel mai partid perdant

  14 ianuarie 2020

  Îmi plăcea USR, la început, ca idee. Cu mult înainte să aflu că domnul Kivu a fost un ordinar turnător la Securitate. Îmi plăcea USR ca energie. De mulți, foarte […]

 • Alegem nimic, dar mai repede

  7 ianuarie 2020

  Pare, cumva, că ne-am plictisit de democrație, că ne încurcă viitorul nostru, că vrem să-l expediem repede, ca să-l bifăm. Poți să-ți bifezi viitorul? Sigur. Pui în dreptul lui o […]

 • „Ferește-mă, Doamne, de cei ce-mi vor binele!“

  7 ianuarie 2020

  Dacă din clasa întîi pînă-ntr-a patra am colecționat, ca toți dobitocii, premii și mențiuni, să aibă și mam’mare un prilej de bucurie, dintr-a cincea, cînd se apropiau ședințele cu părinții, […]