Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Foarte singuri acasă

Zoom Foarte singuri acasă

Un bărbat din Marea Britanie, căutat pentru furt, s-a predat la Poliție pentru că nu mai suporta să stea închis în casă cu colegii de apartament. E o situație pe care putem să ne-o imaginăm foarte ușor. Marea dramă e că majoritatea dintre noi n-au comis infracțiuni atît de grave încît să-i putem îndupleca pe polițiști să ne primească la ei.

Două femei din Florida s-au deghizat în babe ca să se vaccineze mai repede. De ce ar vrea cineva să se deghizeze în Cristi Minculescu ca să primească un vaccin, e foarte greu de înțeles.

Donald Trump s-a oferit să-l ducă pe Kim Jong-un acasă cu avionul lui Air Force One. Surse din interior spun că se dăduse cu deodorant din ăla bun pentru ocazie, se epilase pe picioare și se aștepta, cel mai probabil, ca Kim Jong-un să-l invite pînă sus la o cafea, ca să-i arate colecția lui de timbre.

Ca să nu plătească în plus pentru bagaje, patru bărbați au mîncat 18 kile de portocale pe un aeroport din China și apoi li s-a făcut rău. Ne place foarte tare să-i judecăm pe chinezi, pînă ne aducem aminte că am văzut fix aceeași scenă cu conaționali de-ai noștri, doar că în loc de portocale erau sticle de whisky luate din duty-free.

Un bărbat din Statele Unite face 16.000 de dolari pe noapte filmîndu-se în timp ce doarme și lăsînd diferiți străini de pe Internet să-l trezească cu zgomote deranjante. E o lume nebună, mai ales cînd te gîndești că noi facem asta pe gratis, cu bormașini și ambulanțe.

Un partid de extremă dreapta din Germania vrea să oprească masturbarea în rîndul tinerilor. O posibilă soluție ar fi să îi ajutăm furnizîndu-le poze cu Cristi Borcea în costum de baie.

O femeie din Scoția i-a mușcat o bucată din limbă unui bărbat și apoi un pescăruș a venit și a fugit cu bucata de limbă în plisc. De asemenea, în altă ordine de idei, pescărușii din Bahrain s-au îngrășat atît de tare încît nu mai pot să zboare. Dacă punem cele două știri cap la cap nu putem decît să-i deplîngem pe bieții oameni din Bahrain care nu mai pot să vorbească.

Un bărbat din Olanda a fost dat afară de proprietarul apartamentului în care stătea cu chirie pentru că noaptea se trezea și urla ca un lup. Asta se întîmplă cînd citești prea multe citate motivaționale care-ți zic că în interiorul fiecărui bărbat adevărat trăiesc doi lupi: unul care are o locuință și unul care tocmai a ajuns în stradă.

30 de talibani au murit într-o explozie produsă în timpul unui curs de fabricare a bombelor artizanale. În limbaj academic asta se cheamă că au absolvit.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • O moarte simbolică

  23 februarie 2021

  Înainte de a se fi măritat cu aprigul bărbătuș Vijulie, femeia cu barbă Stelian Tănase nu părea a ști să dea în bobi și a citi în zațul cafelei, ca […]

 • A venit și vremea arătării diplomelor

  23 februarie 2021

  În toate campaniile, PNL și USR-PLUS s-au dat mai școliți ca proștii de la PSD. Au lăsat mereu să se înțeleagă că ei sînt legitimați de cunoștințe dobîndite în universități […]

 • Munca la arat

  23 februarie 2021

  Este una dintre cele mai mari ironii ale guvernelor liberale din 2019 încoace faptul că ministru al Muncii este o doamnă care nu a muncit nici măcar o singură zi […]

 • Krepkaia

  16 februarie 2021

  La prima sa vizită în „străinătate“, adică la Chișinău, Nichita Stănescu a coborît din vagonul-restaurant aidoma zeilor care pogorau cu hîrzobul din cer, în aplauzele scriitorilor basarabeni buluciți pe peron, […]

 • Sărăcie pe bani grei

  16 februarie 2021

  Nu există nici un strop de inteligență în bugetul prezentat de guvernul PNL-USR-PLUS. Același tip de prostie înfricoșată și obedientă, arătată de Băsescu în 2010, cînd a tăiat salarii și […]