Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Fostul guvern din umbră al patriarhului Daniel

Zoom Fostul guvern din umbră al patriarhului Daniel

Fundaţia Omenia este singura organizaţie internaţională non-guvernamentală, de prin părţile noastre, alcătuită aidoma unui guvern. Are un preşedinte de onoare, pe Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, un preşedinte fondator-director general, în persoana Minodorei Ilie, cinci prim-vicepreşedinţi generali, între care cel dintâi prim este generalul cu patru stele în rezervă Ioan Talpeş, fostul şef al securităţii naţionale, iar ultimul, prinţesa fără ţară Lia a României; 32 de vicepreşedinţi, printre care Zoe Talpeş, soţia prim-vicepreşedintelui general Ioan Talpeş; 20 de membri de onoare, între care doi foşti preşedinţi de stat, un rege şi o regină, un prinţ fără ţară de România, o soţie de actual preşedinte, un puşcăriaş, în persoana lui Adrian Năstase, plus un viitor pârnăiaş, Dan Diaconescu, şi o mulţime de mem­bri de onoare post-mortem, între care se zăresc chipurile lui Corneliu Coposu, Ion Diaconescu, Ion Raţiu, părintele Galeriu, patriarhul Teoctist, comunistul Ilie Verdeţ.

Pe 7 mai a.c., preşedintele onorific, patriarhul Daniel, s-a retras din demnitate, „ca urmare a afirmaţiilor calomnioase şi iresponsabile ale doamnei Minodora Ilie (…) la adresa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, publicate în Jurnalul de Argeş din 27 aprilie 2012“, în care sus-numita iresponsabilă a pretins că patriarhul are un copil din flori. Rămasă fără cârmă, Omenia a făcut ce ştie ea cel mai bine de 12 ani, totalizând 500.000 de fapte bune plăcute Celui de Sus (Celsius pentru atei), până în anul de graţie 2011 – noi scriem aşa cum citim pe site, fără să scoatem sau să adăugăm nimic de la noi. Dintre cele 500.000 de fapte bune se detaşează înălţarea unui brăduleţ de Crăciun într-unul dintre parcurile periferice ale Capitalei, plus contribuţia Omeniei la înhumarea la Cozia a osemintelor prinţului Carol Mircea, tatăl prinţului fără ţară Paul de România. Şi cam atât.

Publicat în Cațavencii, nr. 50, 19-25 decembrie 2012

1 comentariu

  1. #1

    MINODORA ILIE AR TREBUI SA DE SOCOTELA PENTRU SANTAJ SI MULTE ALTE ESCROCHERII…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint