Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Für Valise

Zoom Für Valise

Potrivit presei din Turcia, corpul lui Jamal Khashoggi a fost transportat în valize, după ce a fost tranșat în interiorul consulatului saudit din Ankara. Iată deci că, pînă la urmă, țăranul ăla din Teleorman a avut foarte mult noroc atunci cînd a găsit doar o valiză cu documente Teldrum și nu ceva mult mai nasol. De exemplu, o mînă și-un picior.

Din ’70 și pînă în prezent, omenirea a omorît 60% din animalele de pe glob. Minimum 30% din animalele alea omorîte provin din Balș și pot fi puse lejer în cîrca lui Țiriac și a prietenilor lui de vînătoare.

Un primar din statul american Florida e acuzat că i-a cerut unei femei să facă sex cu el, ca să-i instaleze pe stradă marcaje de reducere a vitezei. Pînă la urmă, nici un efort nu e prea mare atunci cînd în joc e siguranța copiilor care se joacă pe stradă, nu? Nici măcar dacă asta duce în timp la mai mulți copii, situația care cere o siguranță și mai mare și tot așa, pînă cînd te trezești că ai douăzeci de copii cu primarul, iar numele primarului e Cristi Borcea.

Ambasada Ecuadorului din Londra, care îl găzduiește pe fugarul Julian Assange de cîțiva ani, tocmai l-a informat pe Assange că, dacă îi spui cuiva să curețe lădița pisicii, nu înseamnă că încalci drepturile omului. Subiectul era unul delicat, avînd în vedere că foarte mulți soți care s-au săturat să ducă gunoiul și foarte mulți copii care nu vor să-și facă curat în cameră așteptau un precedent legal ca să se declare victime.

Un om de știință din Antarctica și-a înjunghiat colegul pentru că de șase luni îi tot povestea sfîrșituri de cărți și de filme. Să fim serioși, toți sîntem omul ăla de știință din Antarctica, doar că, la corporație, șansele ca o persoană înjunghiată să treacă neobservată de nimeni sînt mult mai mari.

Armata finlandeză a descins pe mai multe insule din arhipelagul dintre Finlanda și Suedia, unde se bănuiește că, sub pretextul unor proprietăți private, Rusia începuse să-și construiască baze militare secrete. Urmează să aflăm probabil că nici fabrica de jucării a lui Moș Crăciun, din Laponia, nu e ce credeam că e, mai ales că în ultima vreme produce suspect de multe rachete sol-sol, iar Moșul miroase tot mai tare a vodcă Putinskaia.

1 comentariu

  1. #1

    La Bals e celebra fabrica de osii si boghiuri, mistretii umpluti cu gloante de Tiriac sunt din Balc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100