Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gabriel Oprea în elan nord-coreean

Zoom Gabriel Oprea în elan nord-coreean

Ca într-o criză a narcomanului, Gabriel Oprea nu se mai poate opri din achiziția traseiștilor. A ajuns dependent de creșterea iluziei sale politice și nu trece o zi fără să-și controleze mărimea partidului în oglindă. Cei „peste 500.000“ de membri UNPR sînt invocați zi de zi, generalul afișînd o expresie euforică ce pune la încercare cusăturile chirurgiei estetice care-i strînge fața. Rupt de realitățile guvernării, Oprea murmură cifrele și planurile de umflare miraculoasă a partidului său cușetă cu un tremolo șamanic, inspirat parcă de filmele est-germane cu piei-roșii și de trilurile lui Florin Salam. De o lună, o lună și ceva, de cînd presa contra-cost a început să-i sufle în turul izmenelor, în mintea sa – și așa strîmtă – s-a mai înghesuit o obsesie: imaginea personală. Oprea a început să iasă la televizor și să-și risipească vocabularul mic în toate cele patru zări. A azvîrlit cu lefuri, a luat partea militarilor, i-a promis interesului național tot ceea ce promit cocalarii iubitelor proaste de pe Facebook. Iar cînd un sondaj IRES l-a dat cu 45% încredere, peste Victor Ponta, fostul badigard al lui Cozma s-a îndrăgostit de propriu-i destin.

Acum se află călare pe un monstru gonflabil, creat din trădare, lăcomie și apevism, un balon care plutește pe o formă gravă de grandomanie, inaccesibilă medicinei moderne, ci doar Serviciului Român de Informații. Numai că acest conglomerat de îngîmfare și închipuire a ajuns, prin criza de creștere, nefiabil. Partenerii cu care Oprea speră să-și ducă la bun sfîrșit șantajul – Iohannis, PNL – au început să aibă îndoieli cu privire la sănătatea unei căsătorii. Cîtă vreme valoarea electorală a UNPR continuă să stea sub pragul Parlamentului, puterea acestui aliat seamănă cu poveștile vînătorești. Așa că mesajele primite în ultima vreme de la „noua majoritate“ încep cu „nu“. Oprea se vede silit să reia relația cu PSD care, avînd în ve- dere ce a pătimit de pe urma lui, e de așteptat să-l pună iar la spălat vase și călcat chiloți. Ceea ce unui general de intendență nu i-a displăcut niciodată.

2 comentarii

  1. #1

    IZMENARU Oprea.G. e plecat rau cu pluta, nu manifesta discernamant si nici simtul raspunderii, in CV-ul sau si-a trecut ca a absolvit in 1983 Scoala de of. de la Sibiu dupa care la activitati profesionale scrie ca in perioada 1983-1990 a fost OFITER ECONOMIST in loc de OF de INTENDENTA adica izmenar.Economisti sunt absolventi de facultati economice si nu de izmenari.In perioada 1990-1993 cand a fost trecut in rezerva pt comiterea unor infractiuni scrie ca a fost ofiter de justitie militara activdar la ce instanta militara a fost activ, se pune intrebarea si cum ar fi ocupat postul, etc.In 1993 cand a fost expulzat din armata era capitan in 2001cand a intrat in MAFIA lui BOMBONEL scrie iresponsabilul in CV ca are gradul de gen mr. de justitie dar la care instanta militara.Nu specifica in CV perioada in care si-a luat doctoratul in drept si in ce specialitate.Daca Oprea G este acuzat de plagiat pt doctorat pe bune (ce cretin i-a dat doctoratul unui NEVERTEBRAT), OBLIGATORIU trebuie verificate de autoritatile competente abilitate INTERNE sausi EXTERNE si urmatoarele situatii din biografiia lui: – Faptele infractioanele comise de EL in timpul mineriadelor din 1990 (cand ofiter activ fiind a ajutat la distribuirea de catre geal BOTOS (unchiul lui ILIE BOTOS ajutat si el de I.Iliescu sa ajunga procuror militar si apoi facut general de armata la apelul de seara al bocancilor)a ECHIPAMENTELOR de miner si a condus asa zisi mineri la adresele partidelor politice istorice si alte locatii din Buc); – Din ce motive a trecut in rezerva in 1993 cu gradula de capitan si cum au fost solitionale ulterior de catre Parchetul Militar dosarele penale referitor la insusirea unor apartamente in mun Buc, s.a. ; – Activitatea infarcationala din perioada 1993-2001 cand a intrat in MAFIA lui NASTASE; – Legalitatea avansarii in grad de general si a avansarilor ulterioare ; -Legalitatea dobandirii averii sale FABULOASE dupa ce a fost numit in toate functiile publice; – Legalitatea angajarii fiicei sale la ASF ; – Legalitatea solutionarii dosarului penal nr. 293/P/2014, deschis de DNA; – Legalitatea de a fi profesor universitar si coordonator de doctorate in conditiile in care EL nu poseda nici macar ABILITATEA necesara de a comunica normal si nu STIINTIFIC. Cu asemenea “personalitati publice” lipsite de STIINTA si maiestrie politica Ro este de rasul lumii. Acest caz este emblematic pt LIPSA de valoare umana si pt modul cum au aparut politicienii BALARII in Ro dupa 1989. De unde LUMINA si de la cine sa vina , politici publice, strategii, programe, planuri , etc de dezvoltare a Ro, cand izmenarul este seful mafiei judiciare unde ia facut doctori pe toti tampiti.

  2. #2

    Excelent articol !!! Superrrrrr !!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale