Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gafă ridicolă la metrou: Nici unul dintre trenuri n-are cauciucurile de iarnă montate

Zoom Gafă ridicolă la metrou: Nici unul dintre trenuri n-are cauciucurile de iarnă montate

Situație incredibilă în Capitală, unde zăpada a paralizat atît traficul suprateran, cît și pe cel subteran după ce șefii Metrorex au descoperit că nici una din garniturile de metrou încă nu a fost dotată cu cauciucuri de iarnă, lucru care pune în pericol siguranța pasagerilor. “Trebuia să se ocupe un băiat, Bebe. Dar a avut un necaz în familie cu socru-su și n-a mai ajuns la vulcanizare să schimbe roțile de vară cu alea de iarnă”, spune un lider important al Metrorex. “Toate roțile de iarnă le ținem de obicei pe balcon la băiatul ăsta, Bebe, și la încă un băiat, Marcel, în boxă. Am reușit să ajungem la roțile de la Marcel, dar Bebe nu răspunde”, a precizat aceeași sursă.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, circulația metrourilor cu cauciucuri de vară se desfășoară foarte încet, existînd multe porțiuni de traseu unde metrourile derapează și trebuie împinse de călători.  Din fericire, șefii Metrorex spun că au și soluții. “Am vorbit cu un băiat, Tinel, să meargă el cu metrourile la vulcanizare în locul lui Bebe, dar e foarte aglomerat, că toți săracii s-au înghesuit acuma să-și pună roțile de iarnă. O să dureze ceva, că sînt 102 garnituri de metrou și la vulcanizarea aia din Drumul Taberei unde merge Tinel nu lucrează decît doi angajați, dar pînă la urmă o scoatem noi la capăt și măcar acum nu mai poate să zică lumea că n-am băgat metrou în Drumul Taberei. Am băgat, dar momentan e la vulcanizare.”

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Nici unul, nici altul!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100