Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gălușca veninoasă de la Slatina

Zoom Gălușca veninoasă de la Slatina

Multă vreme lui Darius Vâlcov i-a plăcut să fie discret. M-am gândit că-i e rușine cu soția, cu Lavinia Șandru, doamna care era și om politic, și consultant, și jurnalist, și aia care umblă cu Gușă peste tot, zi să-i zic!

De o vreme, Darius Vâlcov vorbește, dă interviuri, face dezvăluiri. Mecla aia de tocilar altoit cu ciorditor de provincie a dispărut, lăsând loc unui individ sinistru.

Cazul cu fișa medicală a protestatarului bolnav este definitorie. Lucrurile ar fi trebuit să stea cu totul altfel: Darius Vâlcov ar fi trebuit, în logica luptei pe care o duce, să fie dezamăgit de faptul că protestatarul violent Sandi este bolnav. Cumva, comportamentele sale pot fi răsfrângeri ale bolii. Iar, odată cu dezvăluirea bolii, cazul capătă cu totul alte poziționări.

Culmea tâmpeniei, lui Vâlcov abia asta i se pare o probă împotriva protestatarului și, implicit, pentru că asta se urmărește, împotriva mișcării #rezist. Nici nu mai contează imbecilitatea cu Sandi-sandilău, ci faptul că Vâlcov și toți ceilalți nu percep gravitatea gestului și au convingerea că trăiesc într-o țară în care nu vor fi sancționați nici măcar politic pentru una ca asta.

Nimeni, absolut nimeni nu s-a sesizat după protocolul pe care Vâlcov l-a pus pe Facebook pentru a vedea cine trebuie să vadă că el a intrat în joc, că a devenit beligerant, că, nu-i așa, statul paralel și-a mai atras un dușman pe viață și pe moarte.

Infantil, veninos și rudimentar, băiatul din Slatina publică diagnosticul unui om bolnav fără acordul persoanei în cauză, iar când postarea îi este ștearsă, vine cu o poză în care Iohannis are mustața și freza lui Hitler.

Gălușca asta ranchiunoasă e eminența cenușie a actualului guvern, omul de care depinde bunăstarea românilor.

Liviu Dragnea, Marian Neacșu, nimeni, nimeni nu zice nimic, nimănui nu i se pare scandalos. Cum scandalos a fost când apăreau în presă înregistrări de convorbiri care nici măcar nu erau la dosar. Altfel, probabil că mâine Dragnea o să ne țină o nouă prelegere despre societatea noastră care e foarte, foarte violentă. Hai sictir!

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Respect ! De acum cumpar iarasi ziarul catavencii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Tulpina din grădina Maicii Domnului

  2 martie 2021

  Motto: Într-o grădină, sub o tulpină, zării un virus ca o lumină. Să-l rup se strică, să-l las mi-e frică, că vine altul și ni-l ridică. A trebuit să treacă […]

 • America ungarului cenușiu

  2 martie 2021

  Puține țări de pe planeta Pămînt egalează România în devotamentul arătat Americii. Parteneriatul strategic pe care, altminteri, SUA îl are cu multe națiuni a atins la noi standarde evanghelice și […]

 • Nepriceputul cu patalama

  2 martie 2021

  Cu 15 zile înainte de a se împlini 165 de ani de la dezrobirea romilor în Țara Românească (166 de ani de la dezrobirea lor în Moldova), Curtea de Apel […]

 • O moarte simbolică

  23 februarie 2021

  Înainte de a se fi măritat cu aprigul bărbătuș Vijulie, femeia cu barbă Stelian Tănase nu părea a ști să dea în bobi și a citi în zațul cafelei, ca […]

 • A venit și vremea arătării diplomelor

  23 februarie 2021

  În toate campaniile, PNL și USR-PLUS s-au dat mai școliți ca proștii de la PSD. Au lăsat mereu să se înțeleagă că ei sînt legitimați de cunoștințe dobîndite în universități […]