Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Geanina Ilieș (are tatuaje): „Îmi place să scot la iveală tatuajele de pe corp doar în anumite perioade ale vieții mele, spre exemplu în vacanță.“

Zoom Geanina Ilieș (are tatuaje): „Îmi place să scot la iveală tatuajele de pe corp doar în anumite perioade ale vieții mele, spre exemplu în vacanță.“

Gen In plastic it’s fantastic

Bianca Drăgușanu (rectoriță):„Eu vreau să deschid o «școală de dive». Eu așa sînt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sînt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sînt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la «școala de dive». O să explic ce am promis: Instagram, like-uri, viața reală, frumusețea.“(Spynews, 8 iulie)

Uite, în sfîrșit, ceva ce cred că ne-ar plăcea la toți să vedem: o școală de dive care te învață cum să te îmbraci ca să duci gunoiul. Destul cu dictatura șlapilor. E timpul să intrăm în secolul 22.

 

Gen Cutia cu maimuțe

Selly (dezamăgit de educație): „Un fost ministru al Educației a zis că ar fi o idee bună să mă numească maimuță încălțată cu figuri în cap. O insultă de-a dreptul devastatoare. Nu știu cum mai am tupeul să ies din casă după ce a zis acest Funeriu despre mine.“(Spynews, 11 iulie)

Vedeți, asta-i marea nenorocire cu vloggerii ăștia mici. Unii dintre ei te fac să-i placi, nenorociții. Bine, în comparație cu Funeriu, care a scris un articol în care se lăuda, plin de modestie, că poate să facă gigantice la bară, oricine pare un geniu.

 

Gen Țîțe

Loredana Chivu (10% operație, 90% siliconație): „Referitor la poza pe care am pus-o eu aseară, în care port noul meu decolteu, am primit foarte mult hate, nu știu de ce, eu arăt exact așa cum vreau și cum îmi doresc și cum mă simt eu fericită. Vreau să le transmit femeilor care mă critică și își fac pagini fake ca să mă comenteze și care se duc cu poza mea la esteticieni și spun, probabil, că vor sîni ca ai mei, sau fund ca al meu, sau talie ca a mea, sau că vor să arate ca mine, că sînt de fapt fanele mele.“(Spynews, 9 iulie)

Expresia-cheie pe care trebuie să vă concentrați aici este „port noul meu decolteu“, pentru că decolteul nu mai e o parte a corpului, ci un accesoriu pe care ți-l schimbi în funcție de ținută. Te duci la mare, îți scoți decolteul ăla bun, de 2.000 de centimetri cubi. Te duci să faci sport, îți pui decolteul ăla mic și practic, care nu te încurcă. S-a făcut frig afară, îți iei decolteul lung și ți-l înfășori în jurul gîtului.

 

Gen Valurile vieții

Geanina Ilieș (are tatuaje): „Îmi place să scot la iveală tatuajele de pe corp doar în anumite perioade ale vieții mele, spre exemplu în vacanță.“(Libertatea, 11 iulie)

Ce ciudat! Și cînd te gîndești că există oameni care își afișează tatuajele și în alte perioade. De exemplu, în Evul Mediu tîrziu, în Precambrian sau în Jurasic.

 

Gen Metode de înmulțirea a populației

Cristi Borcea (tată de profesie):„Am copii de la 1 an pînă la 23 de ani. Meritul meu este că le-am oferit tot ce le trebuie, dar meritul principal a fost al mamelor.“(Spynews, 7 iulie)

Au trecut atîția ani și de-abia acum am aflat marele secret al lui Cristi Borcea. Omul nu se folosește de bani și de sprîncenele lui de vulcanian ca să îmbîrlige diferite femei să se încîrlige. Omul e un colecționar. Vrea să aibă cîte un copil de fiecare vîrstă de la 1 la 99 de ani, și ăsta e un gest superb.

 
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale