Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gesturi de mărinimie ale poliției

Zoom Gesturi de mărinimie ale poliției

1. Un polițist de la brigada rutieră a ajutat o bătrânică să treaca strada. Și nu o dată, ci de două ori, deși a doua oară bătrâna l-a asigurat pe agent că nu e nevoie. Agentul, generos din fire, nici n-a vrut să audă refuzul politicos al bătrânei. El a insistat s-o treacă imediat strada înapoi.

2. Doi polițiști au salvat un bărbat de la o seară de plictiseală atroce în fața televizorului, oprindu-l la întâmplare pe stradă și conducându-l la secție pentru că li s-a părut cam arogant atunci când le-a prezentat buletinul. În loc să mănânce aripioare picante cu cartofi prăjiți la 11 seara, ceea ce nu e deloc sănătos, bărbatul a împărțit o celulă din arestul poliției cu doi membri ai clanului Tase, reținuți pentru omor calificat.

3. Trei polițiști dintr-o brigadă de intervenție au salvat integritatea unei uși de apartament, după ce au spart din greșeală ușa de la altă adresă.

4. Patru agenți de la Poliția Locală au capturat un temut traficant de legume, care acționa în zona pieței 1 Decembrie. El punea în vânzare pătrunjel, usturoi și alte produse vegetale la care apelează amatorii de senzații tari pentru a da gust mâncării. Atunci când a fost prins, traficantul, în vârstă de 76 de ani, a explicat că pătrunjelul este pentru consum propriu și a negat că și-ar înșela clienții dându-le 0.7 legături la legătură.

5. Cinci agenți de poliție au salvat de la insolație și arsuri solare o întreagă familie de români, oprindu-le mașina pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Constanța. Ei i-au ridicat permisul soțului pentru depășirea vitezei și au confiscat mașina, după ce au constatat că numărul din spate era de fapt un plagiat grosolan după numărul din față. ”Atenție cu plăcuțele alea copiate, că mai știm și noi să citim”, i-ar fi spus șoferului unul dintre agenți.

6. Șase agenți de poliție s-au îngesuit într-o mașină în care încap maximul cinci persoane, salvând planeta de la niște posibile noxe suplimentare.

7. Șapte agenți de poliție au sărit în ajutorul unei bătrâne care rămăsese pe întuneric, schimbând un bec ars, după cum urmează: unul ținea becul, doi răsuceau masa, doi se învârteau ca să nu amețească cei care răsuceau masa, unul stătea de șase ca să nu vină curentul, iar al șaptelea exclama: ”Hei, dar știu bancul ăsta!”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]