Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gesturi de mărinimie ale poliției

Zoom Gesturi de mărinimie ale poliției

1. Un polițist de la brigada rutieră a ajutat o bătrânică să treaca strada. Și nu o dată, ci de două ori, deși a doua oară bătrâna l-a asigurat pe agent că nu e nevoie. Agentul, generos din fire, nici n-a vrut să audă refuzul politicos al bătrânei. El a insistat s-o treacă imediat strada înapoi.

2. Doi polițiști au salvat un bărbat de la o seară de plictiseală atroce în fața televizorului, oprindu-l la întâmplare pe stradă și conducându-l la secție pentru că li s-a părut cam arogant atunci când le-a prezentat buletinul. În loc să mănânce aripioare picante cu cartofi prăjiți la 11 seara, ceea ce nu e deloc sănătos, bărbatul a împărțit o celulă din arestul poliției cu doi membri ai clanului Tase, reținuți pentru omor calificat.

3. Trei polițiști dintr-o brigadă de intervenție au salvat integritatea unei uși de apartament, după ce au spart din greșeală ușa de la altă adresă.

4. Patru agenți de la Poliția Locală au capturat un temut traficant de legume, care acționa în zona pieței 1 Decembrie. El punea în vânzare pătrunjel, usturoi și alte produse vegetale la care apelează amatorii de senzații tari pentru a da gust mâncării. Atunci când a fost prins, traficantul, în vârstă de 76 de ani, a explicat că pătrunjelul este pentru consum propriu și a negat că și-ar înșela clienții dându-le 0.7 legături la legătură.

5. Cinci agenți de poliție au salvat de la insolație și arsuri solare o întreagă familie de români, oprindu-le mașina pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Constanța. Ei i-au ridicat permisul soțului pentru depășirea vitezei și au confiscat mașina, după ce au constatat că numărul din spate era de fapt un plagiat grosolan după numărul din față. ”Atenție cu plăcuțele alea copiate, că mai știm și noi să citim”, i-ar fi spus șoferului unul dintre agenți.

6. Șase agenți de poliție s-au îngesuit într-o mașină în care încap maximul cinci persoane, salvând planeta de la niște posibile noxe suplimentare.

7. Șapte agenți de poliție au sărit în ajutorul unei bătrâne care rămăsese pe întuneric, schimbând un bec ars, după cum urmează: unul ținea becul, doi răsuceau masa, doi se învârteau ca să nu amețească cei care răsuceau masa, unul stătea de șase ca să nu vină curentul, iar al șaptelea exclama: ”Hei, dar știu bancul ăsta!”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Institutul pentru Combaterea Horelor

  7 iulie 2020

  Fenomenul horelor românești din primul război mondial a tulburat comandamentul german, care nu prea înțelegea tehnica de luptă a valahilor ce se învîrteau de mama focului înainte de apusul soarelui, […]

 • Limitele unui jucător de golf

  7 iulie 2020

  De pe pajiștea unde obișnuiește să joace golf, președintele Iohannis se pregătea să lanseze România. Din trusa de crose l-a ales mai întîi pe Ludovic Orban, deși putea să aleagă […]

 • Legea și Constituția nu poartă mască. Să le muim!

  7 iulie 2020

  Nu există, am cercetat, nici măcar o singură obligație legală ca onor Constituția să poarte mască atunci când intră într-un spațiu public închis. Nici celelalte legi, ordonanțe simple sau de […]

 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]