Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gheorghe Hagi (regele perlelor): “Așa e viața, omul se naște și pleacă, așa e și când trăiești. Eu am o dinamică bună, nu stau într-un loc” (GSP, 27 august)

Zoom Gheorghe Hagi (regele perlelor): “Așa e viața, omul se naște și pleacă, așa e și când trăiești. Eu am o dinamică bună, nu stau într-un loc” (GSP, 27 august)

Gen geologie interioară

Florin Dobre (designer dandy, relaxat, viața e frumoasă): “Am tot, de ce nu sînt fericit? Nu aveam duhovnic. Când l-am găsit s-au spart toți bolovanii și pietroaiele din mine” (ActiveNews, 22 septembrie 2015)

Cel mai probabil acel duhovnic era Cristian Pomohaci, pentru că toată lumea știe că fără un ciocan zdravăn n-ai cum să spargi toți bolovanii și pietroaiele.

 

Gen toate punctele de vedere

Andreea Marin (zîna deschiderilor): „Dragă Universule, sunt deschisă din toate punctele de vedere pentru ceva uimitor care va veni în calea mea” (Libertatea, 27 august)

Wow! Cine ar fi crezut că Andreea Marin va deveni atît de pricepută în aluzii sexuale într-un timp atît de scurt? Cu siguranță doar Universul. Adevărata întrebare este dacă Andreea chiar e pregătită pentru orice lucru uimitor care îi va ieși în cale. Adică dacă de exemplu îi iese în cale un autobuz sau o locomotivă? E deschisă?

 

Gen Yogi Bear și prietenii săi

Oana Zăvoranu (iubitoare): “Ne-am gândit să facem un partid, un partid care să militeze în exclusivitate pentru drepturile animalelor şi pentru mediu. Aşa cum iubesc animalele, iubesc şi natura. Îmi place să respir un aer curat… Am văzut că e nenorocire ce se întâmplă în ţara noastră, se omoară urşi. Păi ne atacă, săracii urşi, din moment ce aţi tăiat, domnilor politicieni, toate pădurile, unde să locuiască săracii urşi? Vin să locuiască cu noi la bloc.” (Libertatea, 27 august)

Dincolo de îndoiala sinceră că Oana Zăvoranu ar fi locuit vreodată la bloc, haideți să luăm în considerare și părerea urșilor. Ce vor ei? Preferă să fie împușcați sau să trăiască cu Oana Zăvoranu la bloc? Răspunsul e cel mai probabil unul tragic.

 

Gen așa e viața

Gheorghe Hagi (regele perlelor): “Așa e viața, omul se naște și pleacă, așa e și când trăiești. Eu am o dinamică bună, nu stau într-un loc” (GSP, 27 august)

Vorba aia: “cine n-a trăit, nu știe ce e viața”

 

Gen parabole cu mîncare

Adriana Bahmuțeanu (specialistă în paste făinoase): “E musai ca cei doi soți să fie fideli precum tăițelul, sinceri, onești și dulci, dulci, dulci până când iubirea se transformă în diabet zaharat dar fără să stabilească condițiile de la bun început? Nimic mai fals! (…) Ambii parteneri trebuie să fie sinceri și să-și spună unul altuia deschis cum doresc să se desfășoare relația de cuplu. (Libertatea, 27 august)

Nu știm exact ce legătură există între carbohidrați, zaharuri și relații, cert e că Adriana Bahmuțeanu s-a măritat cu același om, și a divorțat, de minim 233 de ori, deci orice sfat al dînsei, privind o relație stabilă și fericită, ar trebui declarat nul.

 

Gen proștilor

Marcel Toader (gușter divorțat de enșpe ori) :„Concubinajul este o formă primitivă, mizeră, de prost gust prin care conviețuiesc un bărbat și o femeie, oameni cu un intelect redus, de o probitate morală îndoielnică” (Libertatea, 26 august)

Omul are dreptate. Adică se poate îndoi cineva de capacitatea intelectuală sau moralitatea cuiva care a divorțat de mai multe ori decît s-a spălat pe dinți? Niciodată.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]