Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gheorghe Zamfir (transport agabaritic de știință): „În Ansamblul «Ciorcîrlia», toți erau analfabeți, patru clase, cel mult șapte“

Zoom Gheorghe Zamfir (transport agabaritic de știință): „În Ansamblul «Ciorcîrlia», toți erau analfabeți, patru clase, cel mult șapte“

Gen Neo-naiștii

Gheorghe Zamfir (transport agabaritic de știință): „În Ansamblul «Ciorcîrlia», toți erau analfabeți, patru clase, cel mult șapte, atît. Dar m-au văzut pe mine cu gabaritul de științe pe care îl posedam atunci în muzică.“ (Libertatea, 21 iunie)

O posibilă explicație pentru geniul maestrului Zamfir care, în caz că ați uitat, e convins că o cățelușă pechinez i s-a reîncarnat, e faptul că suflatul în nai privează creierul de oxigen, motiv pentru care acumulezi mult gabarit de științe în sînge.

 

Gen Masca tăcerii

Valentina Pelinel (norocoasă): „Îmi pun măști împreună cu soțul, că și el e foarte îngrijit. Deci am partener de cosmetică acasă.“ (Libertatea, 20 iunie)

Poate că ăsta e marele secret al lui Cristi Borcea: îi place atît de mult să-și pună măști cosmetice încît, nu de puține ori, partenerele lui de cosmetică rămîn superbe, strălucitoare și însărcinate.

 

Gen Ibiza Nord, Năvodari

Alina Pușcaș (nu comentează, dar…):„Salutări din Ibiza. E drăguț, ce să zic, nu am ce să comentez, încă sînt la prima zi de ședere aici (…), dar trebuie să recunosc că plaja pe care am fost noi recent era o plajă foarte murdară, nu mă așteptam absolut deloc. Erau numai mucuri de țigară, pahare, sticle de plastic, ceva dezamăgitor, iar apa la fel, foarte murdară, culoarea exact ca în Mamaia. Nu m-a dat pe spate.“ (Libertatea, 16 iunie)

Singura diferență notabilă ar fi că pe gunoaiele plutitoare din Ibiza sigur întîlnești numai etichete de săraci, gen: Dorna, Ursus, Nutline și „Fumatul dăunează grav sănătății“, în timp ce, în Mamaia, mai jos de sticle plutitoare de Moët și liniuțe de cocaină n-ai cum să găsești.

 

Gen Hîț inflație, jonuțule

Dorian Popa (Mugur Isărescu, jonuțule):„Nu îmi doream să fiu celebru, să fiu faimos, ci îmi doream bani. La Constanța crești printre bani. Cînd nu îi ai e rău. Și cînd îi ai este rău, că după, vrei să faci mai mulți. Voiam să fac bani, dar nu mă așteptam niciodată să lucrez în domeniul ăsta. Eu am spus sus și tare că o să fiu business man, mai precis în domeniul bancar.“ (Playtech, 16 iunie)

Banca Cheluțu nu există încă, dar ar merita să devină realitate, cu condiția ca Dorian Popa să lucreze la bustul gol la ghișeu și să acorde împrumuturi cash celor interesați să-și cumpere o vilă în Domnești sau un Lamborghini portocaliu, dar numai dacă înainte sînt de acord să se uite la toate filmulețele lui Dorian Popa de pe YouTube și să rîdă.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale