Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ghiță, dirijor de oameni

Zoom Ghiță, dirijor de oameni

A apărut o înregistrare cu Gheorghe Flutur de la Vama Siret, dând niște indicații cretine unor angajați ISU în legătură cu refugiații.

Tonul folosit de Flutur e de gherțoi, gesticulația e de om care vrea să arate că muncește, deși e limpede că a venit cu zeceminute înainte, iar acum încearcă să compenseze prin coregrafie.
Legat de refugiați, Flutur spune „Să scăpăm de ei de aici“ și „Unii au preferințe, vor la București, vor la Cluj“.

În primul rând, e de-o infinită jenă faptul că cei de la ISU primesc noaptea niște pârțuri de indicații de la șeful CJ Suceava. Adică toți au stat până atunci, țineau refugiații în vamă pentru faptul că nu venise unul cu o linguriță de creier între urechi să le spună: „Hei, duceți refugiații sub un acoperiș!“? Oare așa a fost?

În al doilea rând, dacă Flutur s-a aflat acolo mai devreme, ce alte indicații a dat? Ce era mai important decât asta?

În al treilea rând, Flutur are o atitudine de semigreață combinată cu o nepăsare de nivel profesionist.
Flutur zice că totul e montat, scos din context etc., știm bla-bla-ul cu scosul din context. Și da, se prea poate să fie relativ scos din context, însă impresia este că da, Flutur poate fi atât de ieftin ca om și ca politician. De fapt, despre asta e vorba. O fi scos din context, dar, în contextul mai mare al omului și politicianului Ghiță Flutur, ce am văzut i se potrivește mănușă.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    Cat de curand, o sa scrie cu oi pe dealuri, ceva mobilizator. Ar fi scris el, chiar de la inceputul razboiului, dar nu s-ar fi vazut inscriptia, din cauza albului zapezii, iar șeptelul liberal care s-ar fi putut imbraca in negru, s-a redus dramatic si nu i-ar fi ajuns decat de vreun acronim pârlit…

  2. #2

    Şi încă n-aţi văzut articolele băloase ale presei din Suceava care clamează chestii la modul că (citez aproximativ) – TVR a început să transmită programe preluate de la televiziunea ucraineană la solicitarea / sugestia lui Gheorghe Flutur.
    Scârbavnic!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint