Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi Becali (agricultor ovin): „Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit.“

Zoom Gigi Becali (agricultor ovin): „Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit.“

Gen Prostia arbitrească

Laszlo Balint (antrenor UTA Arad): „Vreau să pierd din cauza prostiei mele, nu din alte motive.“(GSP, 31 ianuarie)

Iată o cugetare filosofică ce ar trebui predată în școli, tatuată pe bicepși, tradusă în latină și folosită ca motto la intrarea în cazinouri, tribunale, spitale și toate sediile ANAF. Dacă mă gîndesc bine, ar trebui băgată și în Constituție, la categoria drepturile și obligațiile cetățeanului, ca să trebuiască statul să asigure o prostie minimă garantată.

 

Gen Gruparea mafiotă Yabuza

Carmen Grebenișan (alintată și Grebe, guzganul buzaliu): „Lumea poate să considere mereu ceea ce dorește, puțin îmi pasă de ce spun alții! Eu am sesizat faptul că am exagerat cu acea intervenție la buze, pentru că m-am uitat în oglindă, nu pentru că mi-au spus alții asta.“(Libertatea, 31 ianuarie)

Ne-o putem închipui pe Carmen, care în realitate e o domnișoară foarte drăguță și deloc preocupată de chestii superficiale, cum se uită în oglindă și întreabă oglinda: „Oglindă, oglinjoară, e adevărat că am cea mai exagerată intervenție la buze din țară?“. „Nu, stăpînă, Albă-ca-Zăpada are buze mult mai de neam prost și are și silicoane din alea ieftine făcute de pitici.“ „Zici asta pentru că asta crezi tu sau pentru că așa au spus alții?“ „Așa cred eu.“ „A, bun, mi-ai luat o piatră de pe inimă, pentru că mie nu-mi pasă de ce zic alții.“

 

Gen Bre, ești bine, bre?

Mircea Radu (îndrăgit bre): „Am stat sub pîlnia dușului frînt de oboseală minute în șir, nemișcat, dorindu-mi ca zecile de jeturi de apă să-mi foreze țeasta, să intre în mine, să-mi spele creierul, ca să mă pot trezi.“(Libertatea, 28 ianuarie)

Haide, bre, ești bine, bre? Cum să zici lucruri din astea, bre? Auzi, bre, să-ți foreze țeasta, bre! Mai dormi și tu, bre, și mai du-ți pîlnia creierului și în alte locuri, bre, că moare planeta, bre, dacă mai consumi atîta apă la duș, bre.

 

Gen Lege și Ordine Naționale

Florin Piersic (mare ciocoflender): „M-au sunat ministrul Culturii și președintele Iohannis. Știi ce mi-a zis «neamțu’»? «Nu știu ce să-ți spun sau ce să-ți dau, Florine, că te iubesc și ți-am oferit Ordinul Național»… Și eu i-am răspuns așa: «Să-mi mai dai Ordine, că și eu te iubesc!»“.(Fanatik, 28 ianuarie)

Cu tot respectul, dar destul de slăbuț Mărgelatu. Adică dragoste, ordine și jocuri de cuvinte poate să ofere oricine, trebuia să-i ceară o casă lui Iohannis că astea sînt marea lui slăbiciune.

 

Gen Și Dan Voiculescu să se uite

Gigi Becali (agricultor ovin): „Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit.“(GSP, 30 ianuarie)

Ajuns la o vîrstă respectabilă, Nea Gigi s-a deșteptat în sfîrșit: n-are rost să se certe cu femeile pentru că oricum se face de rîs și iese prost. Bine, același lucru se poate întîmpla și dacă se ceartă cu copiii, cu bătrînii, cu vreo oaie mai emancipată și, în general, cu oricine, mai puțin Luțu. Dar asta doar încă cîțiva ani, că imediat se face Luțu mare și să vezi ce-i răspunde.

 

Gen Înalt Preanehotărîtul Daniel SRL

Dan Bittman (militant antivaginare): „Nu știu dacă mă vaccinez. O să văd și eu ce se întîmplă. Eu sînt pro-vaccinare, dar susțin în mod special un tratament. Eu nu sînt împotriva vaccinurilor, a tratamentelor anti-COVID, sînt împotriva prostiei. Eu n-am spus niciodată: fraților, nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus! Eu mă iau de o situație imbecilă creată de un an de zile.“(Spynews, 29 ianuarie)

La cît de tare a dat-o la întors Dănuț, n-ar fi exclus să aflăm că ne zice că el n-a vrut să se vaccineze, dar s-a împiedicat, a căzut pe o seringă deschisă și s-a imunizat din greșeală. De două ori: și la prima doză, și la rapel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Tulpina din grădina Maicii Domnului

  2 martie 2021

  Motto: Într-o grădină, sub o tulpină, zării un virus ca o lumină. Să-l rup se strică, să-l las mi-e frică, că vine altul și ni-l ridică. A trebuit să treacă […]

 • America ungarului cenușiu

  2 martie 2021

  Puține țări de pe planeta Pămînt egalează România în devotamentul arătat Americii. Parteneriatul strategic pe care, altminteri, SUA îl are cu multe națiuni a atins la noi standarde evanghelice și […]

 • Nepriceputul cu patalama

  2 martie 2021

  Cu 15 zile înainte de a se împlini 165 de ani de la dezrobirea romilor în Țara Românească (166 de ani de la dezrobirea lor în Moldova), Curtea de Apel […]

 • O moarte simbolică

  23 februarie 2021

  Înainte de a se fi măritat cu aprigul bărbătuș Vijulie, femeia cu barbă Stelian Tănase nu părea a ști să dea în bobi și a citi în zațul cafelei, ca […]

 • A venit și vremea arătării diplomelor

  23 februarie 2021

  În toate campaniile, PNL și USR-PLUS s-au dat mai școliți ca proștii de la PSD. Au lăsat mereu să se înțeleagă că ei sînt legitimați de cunoștințe dobîndite în universități […]