Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi Becali (apărător al familiei): “Chiar dacă sînt 40 de grade afară, merg să votez. Și în patru labe merg la referendum.”

Zoom Gigi Becali (apărător al familiei): “Chiar dacă sînt 40 de grade afară, merg să votez. Și în patru labe merg la referendum.”

Gen FCSB nu e Steaua

Gigi Becali (apărător al familiei): “Chiar dacă sînt 40 de grade afară, merg să votez. Și în patru labe merg la referendum. E cea mai mare acțiune din România în ultimii ani. E mai important decît toate războaiele. Depinde viitorul neamului, al copiilor și al nepoților. Dacă nu se face referendum și nu se spune clar că familia e compusă din bărbat și femeie, va fi greu. Ăștia ne atacă ușor-ușor. Nu acum, dar peste 20-30 de ani. O să se facă educație și se scrie în manuale «Ce bine e să fii homosexual». Trebuie să salvăm țara.” (PRO X, 2 octombrie)

Pericolul descris de Gigi Becali este absolut real. Nu știm cum a calculat el că o să fie 40 de grade în luna octombrie, dar previziunile sumbre despre viitor sînt adevărate. Ce ne facem dacă, peste 20-30 de ani, o să se facă educație? Nici nu putem să ne gîndim la o așa abominație. Dumnezeu a lăsat copiii să se ducă pe cîmp cu oile, nu să primească educație.

 

Gen Macarale rîd în soare

Andreea Marin (zîna construcțiilor): „Iubesc romantismul acestui oraş (n.r. – Paris), mai ales cînd e alintat de soarele toamnei, aerul lui cosmopolit şi mai ales arhitectura. Să nu uităm că sînt fată de inginer constructor şi oriunde călătoresc sînt mereu atrasă de clădiri. (…) Pot sta ore în şir la o masă în Paris fără să mă plictisesc.” (Click!, 7 octombrie)

La cît de prietenoși sînt chelnerii în Paris, probabil că zîna e clientul lor favorit. “Pierre, cît mai stă asta, frate?! S-a uitat deja la toate clădirile din jur?” “Nu știu, Yves, dar dacă mai trage mult de apa aia plată mă duc și i-o torn în cap.” “Ca să nu zicem că Mihaela Rădulescu era mai bună la derrière.

 

Gen Hai, vino iar în livada noastră mică

Gabriel Dorobanțu (șeful gărilor): “Merele au potasiu și te scapă de cîrcei, în grădina mea se țopăie în voie!” (Click!, 7 octombrie)

Nu sîntem chiar experți în domeniu, dar dacă un măr începe să țopăie, de obicei înseamnă că nu mai e așa de proaspăt și poate fi pus la țuică.

 

Gen Dac-ai știi despre mine tot ce știu despre tine

Octavia Geamănu (cu de toate): „De curînd, le-am făcut cinste colegilor mei cu shaorma, așa că mă țin în continuare de un regim alimentar deloc sănătos, dar foarte bun. Cui nu-i place shaorma? Sincer! Știu că sînt multe vedete care mănîncă doar «iarbă» sau fructe, dar nu e cazul meu.” (Libertatea, 6 octombrie)

E foarte bine să te ții cît mai departe posibil de iarbă – chiar dacă îți torni maioneză cu usturoi în vene, măcar îți păstrezi demnitatea.

 

Gen Racheta iubirii

Brigitte Sfăt (copilă de mingiuțe): „Am întreţinut relaţii intime cu Ilie pînă cînd şi-a dorit să fie al unei singure femei. De multe ori m-am pus pe genunchi şi i-am cerut lui Dumnezeu să-i aducă o persoană care să-l facă fericit, pentru că doar aşa puteam să fiu şi eu liberă şi să-mi trăiesc viaţa.” (Libertatea, 4 octombrie)

Mare greșeală cu pusul în genunchi! Toată lumea știe că, atunci cînd vede oameni puși în genunchi, Ilie se gîndește automat la copiii de mingi care l-au servit de atîtea ori în carieră. Și-atunci pe loc i se face poftă de făcut copii. E un cerc vicios.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Coperta Catavencii 3 – 9 Octombrie 2018
Editoriale
 • Capra de șes din Teleorman

  16 octombrie 2018

  Încercați să duceți o capră de tăiat lemne la Bruxelles și veți avea surpriza, la întoarcere, c-o să-i apară cornițe și că-n loc de rumeguș o să producă lapte praf. […]

 • De-a proștii și vardiștii

  16 octombrie 2018

  Pe drumul ce unește marea victorie din 2016 cu declinul politic de acum, PSD a pierdut poporul român, pe care-l avea pe jumătate îndesat în buzunar. L-a ținut acolo aproape […]

 • Centenarul s-a terminat, începe campania

  16 octombrie 2018

  Președintele României, Excelența Sa domnul Klaus Iohannis, investise enorm din punct de vedere emoțional în centenar. I-a plăcut ideea, s-a atașat de ea și părea că în anul 100 al […]

 • Dumnezeu nu bate cu BOR-ul

  9 octombrie 2018

  În cele două zile de referendum, Dumnezeu s-a mai îmbunat. N-a mai vărsat foc și pucioasă asupra sodomiților și gomoristelor, ci și-a nuanțat părerile din Vechiul Testament, punîndu-le în acord […]

 • Adio PSD, adio PNL

  9 octombrie 2018

  Prezența la referendum ne-a edificat măcar într-un anume sens. E drept, să dai 163 de milioane de lei pentru atâta lucru e cam mult și părem cam fraieri, dar să […]

Cele mai citite