Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi Becali (călător din secolul al XIX-lea): “Lui Cristi așa îi place. Vopsit. Aranjat la față“

Zoom Gigi Becali (călător din secolul al XIX-lea): “Lui Cristi așa îi place. Vopsit. Aranjat la față“

Gen Nașule, băgăm și noi ceva?

Gigi Becali (călător din secolul al XIX-lea): “A venit Cristi Borcea la mine și mi-a zis: «Nașule, îți vopsim părul negru, te scap de riduri și te fac să arăți de 25 de ani». I-am zis: «Finule, nu vreau! Ce, mă caută pe mine femeile? Nu mă mai interesează! Am 60 de ani și mă gîndesc doar la ce voi zice la Judecată». Lui Cristi așa îi place. Vopsit. Aranjat la față. Poate e mai bine cum face el, dar eu nu vreau să fac asta.” (PRO X, 11 iulie)

Nu credeam c-o să zicem asta vreodată, dar Gigi Becali chiar e un tip înțelept, decent și cu bun-simț. În comparație cu Cristi Hormonel Borcea.

 

Gen Nu dau înapoi

Oana Zăvoranu (zîna calmantelor): “Nu mai întorc capul înapoi niciodată… Mă uit forever numai înainte… Iar cînd, poate, îl voi mai întoarce, o să fie ca să îmi închei puținele socoteli pe care le mai am nerezolvate EU cu mine însămi!” (Libertatea, 13 iulie)

În general, e o idee bună să nu te uiți înapoi. Dar uneori e indicat s-o faci. De exemplu, cînd dai cu spatele cu mașina sau cînd cineva îți strigă: “Oana, se rostogolește un bolovan uriaș în spatele tău”.

 

Gen Tinere, prea vorbești urît

Monica Tatoiu (justițiară): „Ne urcăm în avion la Florenţa. Era ultimul avion, low cost. Şi era un pasager care s-a dus la toaletă în spatele uşii pilotului. A făcut scandal că nu erau şerveţele şi cînd să decolăm. M-am dus și i-am spus să îşi scoată mâinile din buzunar, i-am spus calm: „Tinere, să nu mai vorbeşti aşa! L-am făcut din vorbe, dar a fost o secundă să nu-mi spargă proteza. Aşa o naţie de laşi nu am văzut, putea să se apuce să lovească… nimeni nu i-a spus să stea la loc. Eu cînd am ieşit, pe aeroport, le-am spus să verifice să nu fie vreun terorist.” (Răi, da’ buni, 13 iulie)

Adevărul e că nici un terorist nu se încumetă, probabil, să se urce în avion cu doamna Tatoiu. Sinucigași-sinucigași, dar mai au și oamenii fricile lor. De exemplu, dacă se trezesc cu ea printre alea 70 de virgine de pe lumea ailaltă?

 

Gen Dansuri de sociopate

Nidia Moculescu (fiică): “Tatăl meu e sfînt. Tatăl meu e sacru! De tatăl meu nu spui nimic, că te omor! Te calc pe cap!” (Kanal D, 13 iulie)

Hai să jucăm un joc: “Ce-i asta? Declarație în direct la TV sau primele versuri dintr-un nou cîntec pentru copii?”

 

Gen Injecții cu mormoni

Cătălin Botezatu (artist al chilotului): “Injecțiile cu hormoni pe care și le-a făcut Cristi Borcea în închisoare, ca să arate mai tînăr, au ucis zeci de bărbați. Sînt bărbați care au exces și atunci nu au nevoie, alții vin cu un plus de testosteron, dar nu știu dacă întinerește foarte mult. Înainte de injectare trebuie făcut un control pentru că orice urmă de cancer îl amplifică și riști foarte mult. Știu tineri din România care au făcut complicații.” (Xtra Night Show, 13 iulie)

Adevărul e că, dacă cineva știe ce-și bagă tinerii din ziua de azi în ei, atunci ăla e Cătălin Botezatu. Iar una dintre complicațiile de care vorbește este dragostea.

 

Gen Praful de pe tobă

Răzvan Ciobanu (nimick Jagger): “În 2009 am vrut să fiu Mick Jagger (…) Dacă nu aș fi cheltuit bani pe cocaină, aș fi avut probabil încă 100 de perechi de panofi, pe lîngă cei 200 pe care îi am deja. Nu aș șterge cu buretele acea perioadă, nu aș șterge nimic, pentru că lucrurile astea m-au ajutat să fiu cine sînt acum.” (Libertatea, 12 iulie)

Bineînțeles că nu poți șterge cu buretele așa ceva. La cît costă gramul de cocaină, te doare inima să ștergi orice.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Coperta Catavencii 3 – 9 Octombrie 2018
Editoriale
 • Capra de șes din Teleorman

  16 octombrie 2018

  Încercați să duceți o capră de tăiat lemne la Bruxelles și veți avea surpriza, la întoarcere, c-o să-i apară cornițe și că-n loc de rumeguș o să producă lapte praf. […]

 • De-a proștii și vardiștii

  16 octombrie 2018

  Pe drumul ce unește marea victorie din 2016 cu declinul politic de acum, PSD a pierdut poporul român, pe care-l avea pe jumătate îndesat în buzunar. L-a ținut acolo aproape […]

 • Centenarul s-a terminat, începe campania

  16 octombrie 2018

  Președintele României, Excelența Sa domnul Klaus Iohannis, investise enorm din punct de vedere emoțional în centenar. I-a plăcut ideea, s-a atașat de ea și părea că în anul 100 al […]

 • Dumnezeu nu bate cu BOR-ul

  9 octombrie 2018

  În cele două zile de referendum, Dumnezeu s-a mai îmbunat. N-a mai vărsat foc și pucioasă asupra sodomiților și gomoristelor, ci și-a nuanțat părerile din Vechiul Testament, punîndu-le în acord […]

 • Adio PSD, adio PNL

  9 octombrie 2018

  Prezența la referendum ne-a edificat măcar într-un anume sens. E drept, să dai 163 de milioane de lei pentru atâta lucru e cam mult și părem cam fraieri, dar să […]

Cele mai citite