Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi Becali (despre nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican): „Eu spun că a fost cea mai frumoasă nuntă la care am fost vreodată”

Zoom Gigi Becali (despre nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican): „Eu spun că a fost cea mai frumoasă nuntă la care am fost vreodată”

Gen Sînt vorbe de căcat, le-aud în fiecare zi

Tudor Sișu (Coaliția pentru La Familia medievală): “Homosexualitatea e tăierea unei vieți, categoric. Ideea este că noi nu mai păstrăm în societatea asta tabuuri. Am eliminat Biserica, deci taina. A căsătoriei, a botezului. Viețile noastre sînt făcute și din mister. (…) Între bărbați și femei există mai multe tipuri de relație. Dacă o femeie alege să fie curvă nu e vina mea. (…) Arată-mi și mie un transsexual care s-a făcut femeie de casă. Care și-a făcut operație ca să arate ca o gospodină. Știi vreunul?” (Libertatea, 22 ianuarie)

Venită din partea unui consumator de heroină, închis în mod repetat pentru trafic de stupefiante, această îngrijorare legată de direcția în care se îndreaptă societatea modernă e pur și simplu înduioșătoare, mai ales că fanteziile sale legate de transsexuali par cît se poate de reale.

 

Gen Frumos, elegant, fără indecență

Gigi Becali (despre nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican): „Eu spun că a fost cea mai frumoasă nuntă la care am fost vreodată, cea mai luxoasă şi cea mai nobilă, dar nu a fost nici un fel de exces, risipă, indecenţă.” (Libertatea, 21 ianuarie)

Cu siguranță n-a fost nici un fel de risipă, mai ales că de-atunci Cristi Borcea s-a păstrat și-a mai făcut vreo 50 de copii.

 

Gen Cu moartea pe moarte pozînd

Lucian Mîndruță (influensăr): “La 14 ani făceam poze la nunți, la botezuri și, o chestie care văd că s-a pierdut, făceam poze la înmormîntări. Oamenii, din anumite motive – probabil că aveau remușcări că se purtaseră toată viață urît cu mortul sau nu-l văzuseră prea des –, voiau să aibă o ultimă poză cu decedatul. Poți să mă crezi că făceam poze cu familia și cu mortul? Eu am făcut bani din asta.” (Tango, 21 ianuarie)

Așa cum știm cu toții, cariera de fotograf la înmormîntări a lui Lucian Mîndruță a fost curmată brusc în momentul în care comuniștii români, susținuți de ruși, au interzis decesele și le-au impus tuturor asistaților social să fie nemuritori. Din fericire, Lucian a rămas însă cu aceleași glume învățate la parastase și le folosește și azi cu succes.

 

Gen Limbă de circulație

Monica Columbeanu (profi): “Mă pregătesc pentru săptămîna viitoare cînd voi fi din nou profesoară de engleză.” (Facebook, 20 ianuarie)

Iată cum Monica a reușit, în sfîrșit, să le dea peste nas tuturor criticilor săi: dacă nu ești în stare să stăpînești foarte bine limba maternă, singura soluție e să te muți cu totul la altă limbă.

 

Gen Nu neapărat șaorma, dar ceva să placă la toată lumea

Anuryh (ispită pe Insula Iubirii): ”Șaorma e mîncarea mea preferată. Îi mulţumesc mamei natură şi mamei mele pentru că mi-a pasat şi mie formele ei.” (Spynews, 21 ianuarie)

Măcar acum știm care e secretul unei ispite eficiente: maioneza cu usturoi.

 

Gen Route 69

Dorian Popa (om cu dinți nenatural de albi): „Ca orice om, am şi eu fantezii legate de amor în public. Plaja a fost cel mai la îndemînă loc în care am ales să îmi pun fanteziile în practică, dar și pe autostradă am avut parte de senzaţii tari.” (Spynews, 19 ianuarie)

Din punctul ăsta de vedere, eu și Dorian avem foarte multe lucruri în comun. Și eu am nenumărate fantezii legate de autostradă. De exemplu, mă excit la gîndul c-aș putea ajunge la munte, fără să stau pe Valea Prahovei sau la Nădlac, în șase ore.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]