Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi Becali (despre nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican): „Eu spun că a fost cea mai frumoasă nuntă la care am fost vreodată”

Zoom Gigi Becali (despre nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican): „Eu spun că a fost cea mai frumoasă nuntă la care am fost vreodată”

Gen Sînt vorbe de căcat, le-aud în fiecare zi

Tudor Sișu (Coaliția pentru La Familia medievală): “Homosexualitatea e tăierea unei vieți, categoric. Ideea este că noi nu mai păstrăm în societatea asta tabuuri. Am eliminat Biserica, deci taina. A căsătoriei, a botezului. Viețile noastre sînt făcute și din mister. (…) Între bărbați și femei există mai multe tipuri de relație. Dacă o femeie alege să fie curvă nu e vina mea. (…) Arată-mi și mie un transsexual care s-a făcut femeie de casă. Care și-a făcut operație ca să arate ca o gospodină. Știi vreunul?” (Libertatea, 22 ianuarie)

Venită din partea unui consumator de heroină, închis în mod repetat pentru trafic de stupefiante, această îngrijorare legată de direcția în care se îndreaptă societatea modernă e pur și simplu înduioșătoare, mai ales că fanteziile sale legate de transsexuali par cît se poate de reale.

 

Gen Frumos, elegant, fără indecență

Gigi Becali (despre nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican): „Eu spun că a fost cea mai frumoasă nuntă la care am fost vreodată, cea mai luxoasă şi cea mai nobilă, dar nu a fost nici un fel de exces, risipă, indecenţă.” (Libertatea, 21 ianuarie)

Cu siguranță n-a fost nici un fel de risipă, mai ales că de-atunci Cristi Borcea s-a păstrat și-a mai făcut vreo 50 de copii.

 

Gen Cu moartea pe moarte pozînd

Lucian Mîndruță (influensăr): “La 14 ani făceam poze la nunți, la botezuri și, o chestie care văd că s-a pierdut, făceam poze la înmormîntări. Oamenii, din anumite motive – probabil că aveau remușcări că se purtaseră toată viață urît cu mortul sau nu-l văzuseră prea des –, voiau să aibă o ultimă poză cu decedatul. Poți să mă crezi că făceam poze cu familia și cu mortul? Eu am făcut bani din asta.” (Tango, 21 ianuarie)

Așa cum știm cu toții, cariera de fotograf la înmormîntări a lui Lucian Mîndruță a fost curmată brusc în momentul în care comuniștii români, susținuți de ruși, au interzis decesele și le-au impus tuturor asistaților social să fie nemuritori. Din fericire, Lucian a rămas însă cu aceleași glume învățate la parastase și le folosește și azi cu succes.

 

Gen Limbă de circulație

Monica Columbeanu (profi): “Mă pregătesc pentru săptămîna viitoare cînd voi fi din nou profesoară de engleză.” (Facebook, 20 ianuarie)

Iată cum Monica a reușit, în sfîrșit, să le dea peste nas tuturor criticilor săi: dacă nu ești în stare să stăpînești foarte bine limba maternă, singura soluție e să te muți cu totul la altă limbă.

 

Gen Nu neapărat șaorma, dar ceva să placă la toată lumea

Anuryh (ispită pe Insula Iubirii): ”Șaorma e mîncarea mea preferată. Îi mulţumesc mamei natură şi mamei mele pentru că mi-a pasat şi mie formele ei.” (Spynews, 21 ianuarie)

Măcar acum știm care e secretul unei ispite eficiente: maioneza cu usturoi.

 

Gen Route 69

Dorian Popa (om cu dinți nenatural de albi): „Ca orice om, am şi eu fantezii legate de amor în public. Plaja a fost cel mai la îndemînă loc în care am ales să îmi pun fanteziile în practică, dar și pe autostradă am avut parte de senzaţii tari.” (Spynews, 19 ianuarie)

Din punctul ăsta de vedere, eu și Dorian avem foarte multe lucruri în comun. Și eu am nenumărate fantezii legate de autostradă. De exemplu, mă excit la gîndul c-aș putea ajunge la munte, fără să stau pe Valea Prahovei sau la Nădlac, în șase ore.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Limbă dulce, cur viclean, caracter de est-german

  18 iunie 2019

  De la „Ține, țațo, curu’ zvelt”, subversivul șlagăr pe care Maria Tănase l-a cîntat în timpul războiului la o petrecere dată de Manfred von Killinger, ambasadorului Germaniei la București, pînă […]

 • Riscul mersului pe Barna

  18 iunie 2019

  Sub coordonarea unuia dintre foștii căprari ai poliției politice a fost pus pe piață un sondaj în care Dacian Cioloș îl zdrobește pe Dan Barna în competiția internă pentru candidatura […]

 • O broască râioasă pentru fiecare

  18 iunie 2019

  Nicolae Titulescu a declarat, la un moment dat: „Când am acceptat urcușul în politică, am acceptat ca în fiecare dimineață să înghit pe stomacul gol o broască râioasă“. Nu discutăm acum gusturile gastronomice ale […]

 • Cîți meleșcani încap într-un Iohannis

  11 iunie 2019

  Estonia s-a transformat în Vestonia după scorul de maidan cu care a învins România la cel mai important sport politic practicat pe terenul organizațiilor mondiale: “Tragerea sforilor prin spatele adversarului […]

 • Arta iubirii politice

  11 iunie 2019

  La început, fiindcă moștenea direct averea politică a PCR, partidul lui Ion Iliescu a trebuit să împartă democrația cu cei care moșteniseră vechea Securitate. A fost ceea ce s-ar putea […]

bt
Ultimele articole
romania100