Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi Becali (Fugarul Luminii):„Dubai are tratat de extrădare pentru crimă, droguri și arme, nu pentru ce sînt eu acuzat.”

Zoom Gigi Becali (Fugarul Luminii):„Dubai are tratat de extrădare pentru crimă, droguri și arme, nu pentru ce sînt eu acuzat.”

Gen LOOK WHO THE FUCK IS TALKING

Dan Capatos (expert ROSAL), către Mihai Bendeac, care, referitor la subiectul Ioana Tufaru, o întrebase pe Simona Gherghe dacă mai e sau nu om: “Tu ai început să imiți niște personaje pe care noi, emisiunile tabloide, le-am aruncat la gunoi, gen Nikita, Naomi sau Fernando de la Caransebeș. Tu ai trăit imitînd niște gunoaie. Noi le-am invitat ca să aflăm niște povești de viață, tu le-ai imitat transformîndu-te la rîndul tău într-un gunoi. Dacă ești imitator perfect și vrei să imiți un gunoi, te transformi într-un gunoi.” (Antena 1, 5 februarie)

Ca să înțelegeți mai bine: două hiene de televiziune care pun pe masă resturi de mîncare culese din tomberoane și apoi se ceartă pe tema „cui îi pute gura mai tare”.

Gen PE PARTEA INFRACȚIONALĂ

Gigi Becali (Fugarul Luminii):„Ipotetic vorbind. Dubai are tratat de extrădare pentru crimă, droguri și arme, nu pentru ce sînt eu acuzat. Sînt pregătit de orice, am soluții pentru orice s-ar întîmpla. Am la mine tot ce îmi trebuie. Am și avocat care să mă consilieze imediat. Eu pentru mama am plecat. Mi-e milă de ea, nu vreau să stea cu emoții. E mai cald în Dubai, e bine.” (sport.ro, 9 februarie)

Păi, și unde mai faci matale transhumanță în Dubai? Că Emiratele nu prea au munți. Și nici cămila nu prea e ca oaia. O fi mai înaltă, dar, să recunoaștem, e și infinit mai urîtă.

 

Gen LACRIMA LUI OVIDIU

Ștefan Stan (un băiat), către fosta lui iubită, Andreea Mantea: „Dragă Andreea, această relație va dura cît o vrea Dumnezeu. Nu sîntem în măsură să oprim sentimentele și să știi că, de fiecare dată cînd ți-am spus că te iubesc, a fost cu toată sinceritatea. Îmi pare rău că mă vezi că plîng, dar este al dracu’ de greu să mă opresc. Relația noastră nu trebuie să mai apară la TV, trebuie să fim eu, tu și relația noastră. Te aștept acasă. Știi că ai să vii.” (PRO TV, 8 februarie)

Ei, na! Eu zic că relația lor o să mai apară, din toate pozițiile, la televizor, mai ales atîta timp cît nimeni nu-l plătește pe Ștefan Stan, prima Voce a României, să cînte. Ci dimpotrivă, să plîngă convingător de dorul Andreei. Sper că nu s-a definitivat distribuția pentru noua telenovelă produsă de Acasă TV. Băiatul ăsta promite. Ar putea începe cu un rol secundar, de coafez.

 

Gen ILIE NĂSTASE, ÎNCOTRO?

Brigitte Sfăt (o infractoare, n-o știți voi),despre iubitul ei, Ilie Năstase: „Era în Turcia și își rezervase bilet de avion să vină în Timișoara, să mă vadă. Nu știa cum să pună problema, să afle dacă am forme, dacă sînt înaltă. După ce i-am spus că am 57 de kg la 1,76 m înălțime, zice: «Și dacă erai grasă, te slăbeam eu. Dacă nu aveai fund, îți puneam eu».” (OK! România, 9 februarie)

Nimic nu e mai romantic decît un bărbat care te acceptă așa cum ești. După ce-ți plătește niște operații estetice ca să te transforme în cum vrea el să arăți.

Publicat în Cațavencii, nr. 6(84), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint