Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi Becali (magician al zerului): „Chiar îmi dau seama că ăștia m-au luat de prost“

Zoom Gigi Becali (magician al zerului): „Chiar îmi dau seama că ăștia m-au luat de prost“

Gen Alianța Pentru Palme

Anamaria Prodan (Ewan McGregor cu extensii): „Pînă acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soțului meu. Pînă acum! (…) Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului și bătaia femeii!“ (Instagram, 17 octombrie

Nu-l vedem foarte confortabil pe Liviu Dragnea în partid după intrarea Anamariei Prodan. Dacă află Prodanca că Dragnea a furat de la copii, e vai de hamsterul lui. La început o să apară sîngerînd discret pe sub mustață, după aia o să poarte ochelari de soare și-o să zică că a alunecat prin baie, la final o să apară fără dinți în gură și-o să zică că nici n-a observat. Așa-i trebuie nenorocitului, să mai îndrăznească să-l înșele pe Codrin cu Irina.

 

Gen Rădăcinoase

Gheorghe Turda (mai bea cîte un șpriț): „Vă pot spune că Maria Ciobanu este o harnică din cale afară și o luptătoare. Eu mă mai odihneam după un spectacol și după un șpriț, dar ea se trezea foarte de dimineață, lua tîrnăcopul și scotea rădăcini de pomi, ca să pună flori în locul lor. Mai cosea iarba de pe acolo, ce mai, e o harnică din cale afară.“ (Ego.ro, 8 octombrie)

Parcă și vedem discuțiile de la masă… Și cum vă mai relaxați în America? Ei, păcatele mele, cum se odihnește tot omul: mai scoatem o rădăcină cu tîrnăcopul, mai spargem un bolovan cu mîinile goale, mai ridicăm mașina să ștergem praful sub ea.

 

Gen 10-0, cel mai periculos scor

Gigi Becali (magician al zerului): „M-am dus în bucătărie la 3-0 și cînd m-am întors era 5-0. (…) E cea mai mare bătaie de joc din viața mea. Chiar îmi dau seama că ăștia m-au luat de prost. Am vorbit de atîtea ori că mă retrag din fotbal, dar acum o să vedeți că îmi pun planul în aplicare încet-încet.“ (Digi Sport, 15 octombrie)

Marea problemă a lui Gigi Becali e că de 30 de ani se tot retrage încet-încet. Unii ar spune că se retrage de dinainte să fi început. Oricum, ce-ar trebui să ne mire e că n-a dat încă vina pe femei pentru faptul că FCSB a luat două goluri fix cît era el în bucătărie.

 

Gen Geriatric Park

Irinel Columbeanu (îi plac micile): „Îmi plac tot femeile tinere, nu contează vîrsta… să fie de 18-20 de ani, să fie tinere, asta este important. Nici nu am preferințe dacă să fie blondă, brunetă, roșcată sau șatenă… doar pot să îți zic că nu mi-am schimbat gusturile.“ (Click!, 17 octombrie)

Pe vremuri, cînd dădea tîrcoale prin jurul liceelor, Irinel Columbeanu era bătrîn și ridicol, dar bogat. Acum e doar bătrîn și ridicol, așa că singura lui șansă cu noua generație de miss este să-l confunde cu un personaj din Casa Dragonului sau din Stăpînul Inelelor și să-l ia acasă din milă.

 

Gen Asta-i pilota ce-am poftit

Raluca Bădulescu (rezidentă la cabana Plăpumioara): „Practic, nu pot să plec cu plapuma de acasă și să o pun în spinare cînd merg pe afară. Adică să nu ne imaginăm acum că nu am plapumă și mă învelesc cu ușa. Mă învelesc cu plapuma, dar înțelegeți ce vreau să zic.“ (Libertatea, 16 octombrie)

N-avem nici cea mai mică idee despre ce-a vrut să zică eul poetic, dar dacă tot e vorba să lansăm o colecție de fashion cu obiecte din casă, poate că n-ar trebui ignorate rochia mileu, compleul pește de sticlă, ținuta ceas cu cuc și, nu în ultimul rînd, chiloții factură la gaze.

1 comentariu

  1. #1

    Cred ca partea cu plapuma și ușa e din Pacala by Geo Saizescu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint