Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi Becali (mare oier, mare caracter): “Dacă noi avem conducerea pe care o avem, normal că sîntem proști“

Zoom Gigi Becali (mare oier, mare caracter): “Dacă noi avem conducerea pe care o avem, normal că sîntem proști“

Gen Proștilor care sîntem proști

Gigi Becali (mare oier, mare caracter): “Sîntem prea proști față de occidentali. Se vede de 30 de ani. Sîntem proști, ce să facem? Dacă noi avem conducerea pe care o avem, normal că sîntem proști. Uită-te la prim-ministru, la miniștri. Nu putem să facem ca ei, dar nici un gazon nu putem?” (Libertatea, 20 august)

În mod paradoxal, chiar dacă nu prea îi stă în caracter, s-ar putea ca Gigi Becali să se înșele de data asta. De exemplu, atît premierul, cît și mai mulți miniștri par, după fețe, că s-ar pricepe foarte bine la cultivarea unui cîmp. Ce-i drept, s-ar putea ca în loc de iarbă să planteze ceapă, dar asta e o altă problemă de comunicare.

 

Gen În plastic e fantastic

Smiley (trubadur): „La opt ani îmi doream să am o sticlă de plastic, cum văzusem eu în reclame, să mă duc la izvor să iau apă. Pentru cei foarte tineri s-ar putea să nu facă sens ceea ce spun, dar noi nu aveam sticle de plastic, aveam doar sticle de sticlă. Și ele au apărut de-abia după 1990 încolo.” (Libertatea, 19 august)

Săracul Smiley, probabil din cauza penuriei ăsteia de plastic din viața lui s-a cuplat cu Gina Pistol. Dar, vorba aia, măcar țara a progresat. De la sticle de plastic am trecut la femei de plastic și apoi la creiere de plastic, pe care nu poți să le duci nici măcar la izvor, pentru că nu țin apa.

 

Gen Cristi, zeul fertilității

Alina Vidican (nu purta tocuri): “Eu, cînd l-am cunoscut pe Cristi Borcea, nici nu purtam tocuri. Nici nu știam să sărut bine. Jucam baschet, făceam înot, aikido, eram mai sportivă. M-am maturizat și am devenit femeie lîngă el.” (OK Magazine, 18 august)

Și iată că Borcea, în generozitatea lui nemărginită, a reușit totuși să treacă peste toate aceste defecte evidente și s-a îndurat să o salveze pe Alina Vidican din clubul tot mai mic al femeilor care nu au avut un copil cu Cristi Borcea. Așa e Cristi, suflet mare! Dacă ar putea, și-ar da și materialul genetic din el la fete sărace.

 

Gen În interiorul fiecărui bărbat puternic e o femeie

Cătălin Botezatu (designer de cuvinte): “De la Bianca nu m-am mai afişat cu cineva… Nu îl cunosc pe băiatul ăsta, Tristan Tate, dar dacă ea e fericită cu el… important e să te facă să te simţi femeie.” (Libertatea, 17 august)

Ce cuvinte frumoase venite din partea unui domn special! Așa e, Cătălin, cel mai important lucru în viață e să găsești pe cineva care să te facă să te simți femeie.

 

Gen Sfîntul Ilie

Brigitte Sfăt (fostă Năstase): “Nu am putut să îmi mîntuiesc bărbatul. Soţul meu m-a înşelat de la început. Am crezut că Dumnezeu îl schimbă. Am sfîrşit în a mă îndepărta eu de el. Îmi doresc o viaţă nouă.” (Spynews, 20 august)

Să încerci să-l mîntuiești pe Ilie Năstase e ca și cum ai vrea să înveți un urangutan să facă clătite. Sigur, e un gest foarte frumos, iar clătitele sînt foarte bune în Ziua Judecății de Apoi, dar de ce ai vrea să faci asta? De ce ai vrea să te joci cu starea naturală a lucrurilor?

2 comentarii

 1. #1

  Excelent articol ! Asta am mai spus-o de mai multe ori…..
  p.s Va plac si voua numai complimentele ?

 2. #2

  Excelent articol ! Asta am mai spus-o de mai multe ori…..
  p.s Va plac si voua numai complimentele ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cîtă Veneție

  1 decembrie 2020

  Cîtă Veneție consumă omul pînă ce moare, hamal al umbrei, umblă cu ploaia parcă-n spinare, inventatorul femeii-frînghie, femeii-pat, numai de placa de patefon decapitat, botează porturi unde e dealul pupat […]

 • Să ținem minte 80 de miliarde

  1 decembrie 2020

  Pe 6 decembrie, cu 19 zile înaintea nașterii pruncului Iisus, se va naște în ieslea Cotroceniului fiul domnului Iohannis și al preacuratei dezamăgiri – Guvernul Meu –, a cărui apariție […]

 • Înalt Preanesimțeniile lor

  1 decembrie 2020

  Aproape două săptămâni a inflamat spiritele Tomitanul Teodosie, cerând dreptul de a târâi oamenii prin zloata sfârșitului de noiembrie la peștera sfântului Andrei. S-a judecat, a pierdut, a spumegat, a […]

 • Un vaccin la îndemîna oricui

  24 noiembrie 2020

  Patriarhii ortodocși care și-au dat singuri cu cădelnița-n coaie după ce au afirmat că virusul liliacului chinezesc, nefiind creștin, nu are ce căuta în biserică au acum un bun prilej […]

 • Pfizer președinte

  24 noiembrie 2020

  Nu mai sînt paturi la ATI. O spun medicii, o spune presa, o spun pacienții care se agață de viață pe holuri. Ba sînt, spun Orban și Tătaru, care nu […]