Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi Becali (microbist): „Păi, Dumnezeu l-a făcut pe om cu mască?!“

Zoom Gigi Becali (microbist): „Păi, Dumnezeu l-a făcut pe om cu mască?!“

Gen Limba noastră-i o comoară, în adîncuri înfundată

Dan Negru (vedetă emblematică modestă): „Tocmai ce m-au sunat doi colegi din presă cerîndu-mi o declarație. «Despre ce?», i-am întrebat. «Păi, cum te-ai infectat și cum te simți», mi-au răspuns. Ei au citit doar titlul și apoi m-au sunat. Titlul era: «După ce vedeta emblematică a PRO TV a făcut COVID, a venit și rîndul vedetei emblematice a Antenei să facă COVID». Le-am spus că sînt bine-mersi. Nu eram eu! P.S. N-am întîlnit-o niciodată în realitate pe doamna Vulpița. Despre dînsa era titlul.“ (Facebook, 24 iulie)

Ce e cu adevărat remarcabil la Dan Negru nu e faptul că încă-și mai aduc aminte colegii din presă cine e, ci faptul că și-a păstrat flexibilitatea chiar și la o vîrsta înaintată. Adică, să fim serioși, sînt vedete cu jumătate din vîrsta lui care nu reușesc să-și atingă singure succesul cu limba cum face Dan.

 

Gen Maximum patru persoane la masă la Cina cea de Taină

Gigi Becali (microbist): „Păi, Dumnezeu l-a făcut pe om cu mască?! L-a făcut fără mască. Dacă nici în ei nu au încredere, în Sfîntul Duh, în puterea lui Hristos și a lui Dumnezeu, în ei care au luat binecuvîntare de la apostoli și de la Sfîntul Duh, atunci în cine să mai aibă încredere?!“ (Antena 3, 26 iulie)

Inițial, Dumnezeu l-a făcut pe bărbat și fără femeie, nu doar fără mască, deci ne place să credem că masca e o concesie mult mai mică. În ceea ce privește principalii poli de încredere în cazul unei epidemii de proporții biblice, cu siguranță, în toate scenariile existente, un crescător de oi semianalfabet, care investește în fotbal, ar fi pe ultimele locuri în clasament, imediat după șarpele vorbitor și puțin deasupra lui Iuda.

 

Gen Manelele ie viața mea

Liviu Guță (manelist oldschool):„Ce pot să spun despre Culiță Sterp? Culiță Sterp nu are treabă în muzica asta, mă refer la manele. Sincer, nu are o voce făcută pentru manele, el are o voce făcută pentru etno. Și chiar îmi place cum cîntă etno… Nu cîntă cu modulații, cu triluri pentru că nu poate. Nota mea pentru tine e 7 cu indulgență…“(Spynews, 25 iulie)

Chiar nu ne pricepem așa de bine la manele ca să ne dăm cu părerea, dar pare cam cea mai gravă insultă pe care poți să i-o arunci unui manelist: „Du-te, bă, și cîntă muzică populară, că n-ai tu triluri și modulații de manelist adevărat“.

 

Gen Doamnele se nasc, nu se inventează

Cristina Ich (fată care pune poze cu ea pe Instagram):„Foarte drăguță o fată, îi răspundeam acum la comentariu, mi-a spus că sînt finuță, că nu sînt o pițipoancă, că sînt o doamnă. Nu, nu sînt o doamnă. Doamnă te naști.“ (Instagram, 24 iulie)

Din fericire, trăim vremuri moderne în care oricine poate să-și facă operații ca să devină doamnă, chiar dacă nu s-a născut așa.

 

Gen Expecto patronus

Patroana de la Strehaia (mama domnului Leo):„Eu port masca să mă protejez, să nu mă prindă boalele, că avem destule. A zis domnul președinte și respectăm…Oamenii ăștia ori e nebuni, ori e proști că nu înțeleg să poarte mască. Eu am înțeles ce a zis domnul președinte.“(Wowbiz, 24 iulie)

De fiecare dată cînd vedeți pe cineva fără mască, gîndiți-vă la asta. Cu plăcere.

1 comentariu

  1. #1

    Ba’ Ghe. Becali, nu i-ai contrazis cu nimic pe Victor si Giovani in astia 26 ani de cand au spus ca esti prostu’ familiei..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale