Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi Becali (mogul al zerului): „Așa a zis George Simion, că FCSB nu mai e Steaua? Nu mai mănîncă brînză la nuntă.”

Zoom Gigi Becali (mogul al zerului): „Așa a zis George Simion, că FCSB nu mai e Steaua? Nu mai mănîncă brînză la nuntă.”

Gen chefi cu cuțite

Margherita din Clejani (victimă și filosoafă): ”Vreau să vorbesc despre problema răului. Platourile înainte ale moralei sînt, de obicei, încojurate de dealuri, iar pe dealuri vom găsi drumuri, multe dintre ele foarte înșelătoare” (Spynews, 19 august)

Nici nu știm ce-i mai înfricoșător în povestea asta: că în București umblă nebuni pe trotinete electrice care înțeapă femei la întîmplare, inclusiv pe Margherita din Clejani, sau că în urma șocului Marghi a început să fie posedată de spiritul lui Petre Daea și s-o dea în filosofii geografice.

Gen aveți sînge-n oaie, săriți la bătaie

Gigi Becali (mogul al zerului): „Așa a zis George Simion, că FCSB nu mai e Steaua? Cînd a zis asta? Trimite-mi, tată, că nu vreau pe vorbe și răutăți și la revedere brînza. Îl anunț din timp, de fapt nici nu-l anunț dacă a zis așa. Nu mai mănîncă brînză la nuntă. Depinde cînd a declarat. Dacă a făcut declarația cînd nu mă cunoștea asta era, nu era niciun fel de problemă.” (Spynews, 19 august)

Lovitură după lovitură pentru marele patriot George Simion. După ce s-a apucat disperat să caute 900 de kg de ardei romînești pe Facebook, acum riscă să rămînă și fără cele două tone de brînză de la Becali. În ritmul ăsta pînă în ziua grandiosului eveniment riscă să rămînă doar cu un morcov olandez și cu Legiunea Sparanghelului Mihail.

Gen Hamlet după trei luni în Vaslui

Mihai Bendeac (zeu al entertainment-ului): ”Oare ce poziție au folosit ai mei cînd m-au conceput pe mine și ce poziție au folosit cînd l-au conceput pe frati-miu, de a ieșit el perfect și eu… puteți uita!” (Instagram, 20 august)

Dacă n-aveați suficiente necazuri și ghinioane acum puteți să vi-i închipuiți pe părinții lui Bendeac făcînd sex. Nu uitați să-i mulțumiți chiar lui Bendeac pentru asta.

Gen Coborîi din deal cu bale

Gheorghe Turda (general): ”Am fost și eu recent, pe Litoral, cu fiica mea. Dar toate femeile sînt frumoase, romîncele sînt foarte frumoase. Eu nu am catalogat niciodată femeile, contează și sufletul nu te uiți doar la cum arată o femeie, nu toate au timp să meargă la sală, au greutăți, au familii, probleme’’ (Ego.ro, 20 august)

Ca bărbat care se îngrijește cosmetic mai intens decît multe femei, pare că generalul Gheorghe Turda a găsit compromisul perfect: ce rost are ca femeile să mearga la sală cînd oricum au suficiente greutăți și acasă.

Gen la Vama Veche în ureche

Cătălin Botezatu (a fost prima oară în Vama Veche): ”E ceva superb, lume bună. Parcă nu ești în Romania. Am văzut niste locații… Deși, de-a lungul timpului am auzit de Vamă lucruri frumoase și suculente ca povestiri, iată, la vîrsta mea, pentru prima oară în viață am ajuns aici. (…) Totul era modern, de la decorațiuni, cameră, piscină… mi s-a părut o altă lume. Și nu doar aici” (Fanatik, 18 august)

Dacă încă mai aveați vreo îndoială că s-a stricat și Vama Veche, iată semnul pe care-l așteptați. A fost Cătălin Botezatu și i-a plăcut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint