Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi Becali (oier Bibescu): ”Eu nu m-am născut pe 25, cum scrie în buletin, m-am născut pe 24, cînd s-a născut și Sf. Ioan Botezătorul.”

Zoom Gigi Becali (oier Bibescu): ”Eu nu m-am născut pe 25, cum scrie în buletin, m-am născut pe 24, cînd s-a născut și Sf. Ioan Botezătorul.”

Gen Dragoste sexuală

Carmen Harra (chimistresă de talie mondială): “Relația Biancăi Drăgușanu cu Tristan Tate are foarte multă chimistrie sexuală, e bazată pe atracție sexuală. El e numărul 3, ea e 2 și potrivirea este puternică la nivel fizic. Sînt oameni care se atrag extraordinar de mult fizic.” (Libertatea, 25 iunie)

Știm că nu vă așteptați niciodată să vedeți disciplinele de liceu “chimistrie” și “fizică” în aceeași propoziție cu Bianca Drăgușanu. Nici noi. Iată totuși că universul ne mai pregătește multe surprize, prieteni.

 

Gen În anii ’90

Dan Negru (modest din toate punctele de vedere): “Celor mulți care mă acuză că nu mă interesează politica de azi: în anii ‘90 făceam radio în Timișoara la postul public care se auzea pînă spre București și dincolo de München. În 10 octombrie ‘92, în ziua turului 2 al prezidențialelor eram de serviciu. Pe repeat era hitul «Go Johnny, Go» al lui Chuck Berry. A doua zi, România a votat masiv. Cam de atunci mi se rupe de politica din România. (…) Unde erați atunci? Mulți o merită pe Bianca Drăgușanu…“ (Libertatea, 25 iunie)

Nu mai știm exact unde eram atunci, dar știm cu siguranță unde e Dan Negru acum și mai ales de ce. Așa că, citînd dintr-o clasică în viață: “Ciocul mic”, de la București pînă dincolo de München.

 

Gen Ursul, leul

Gigi Becali (oier Bibescu): ”Eu nu m-am născut pe 25, cum scrie în buletin, m-am născut pe 24, cînd s-a născut și Sf. Ioan Botezătorul.” (Libertatea, 25 iunie)

Și asemănările dintre Gigi Becali și Sfîntul Ioan Botezătorul nu se opresc aici. De exemplu, știați că și Sf. Ioan Botezătorul a avut o echipă de fotbal luată de la Armată și a reparat o ușă de Maybach cu o rangă? De asemenea, știați că, dacă Sf. Ioan Botezătorul și-a pierdut capul, Gigi Becali n-a avut niciodată mare lucru de pierdut?

 

Gen Noaptea nunții

Ioana Ginghină (actriță): “Noaptea nunții mi-aș fi dorit să fie altfel, noi am făcut nunta la un hotel și ne-au dat camera unde se spune că a stat și George Michael și voiam să fie altfel. Îmi luasem o cămașă de noapte foarte sexy și, efectiv, cînd m-am văzut cu atîția bani, nu am avut în viața mea atîția bani grămadă, era patul plin de plicuri și de bani, cui îi mai stătea gîndul la sex? Numai să numărăm banul, frate!” (Spynews, 25 iunie)

În mod paradoxal, e foarte posibil ca și George Michael să-și fi petrecut noaptea la fel în patul ăla: numărînd bani. Sigur, în nici un caz cu Alexandru Papadopol, dar probabil că nu l-ar fi deranjat foarte tare.

 

Gen

Cod galben de vijelie

Vali Vijelie (manelist meteorologic): ”Anii ’90 erau cele mai frumoase timpuri. Se cîștigă mai mult acum ca atunci, dar atunci nu era goană după bani ca acum. Acum își ia unul bicicletă, tre’ să-ți iei și tu tractor.” (Wowbiz, 21 iunie)

Iată cum maneliștii au identificat din nou cea mai importantă sursă de venit din România în momentul de față: agricultura.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • O instituție anticreștină

  22 octombrie 2019

  După ce a apelat la criminaliști de import spre a studia colecția de oscioare a șefului de campanie electorală morbidă a lui Klaus Johannis, DIICOT-ul i-a refuzat lui Gheorghe Dincă […]

 • Dictatorul român

  22 octombrie 2019

  Dacă îl punem deoparte pe Emil-Constantinescu-Cel-Învins-De-Securitate, ca pe un fluture rar, orbit și el de strălucirea puterii, dar cu frumoase desene morale pe aripi, insectarul președinților noștri prezintă doar gîngănii […]

 • Bellocrația

  22 octombrie 2019

  Deși termenul poate părea o invenție recentă, nu este. „Bellocrat“ apare la Suetoniu, la Ovidius, Wolfgang Lazius, Johann Pistorius, Plinius, Abraham Bzowski, Scipione Ammirato, Bartholomeo Gramondo și poate și la […]

 • O găina beată va cînta cucurigu pe palatul Victoria, însă foarte încet, ca să nu-l trezească pe Klaus Iohannis

  15 octombrie 2019

  După ce o tînără iraniană și-a dat foc în piața publică fiindcă fusese condamnată pentru port ilegal de nădragi bărbătești, ayatollahii care le interziseseră femeilor accesul pe stadioanele din Teheran […]

 • Elegie pentru Ciuma Roșie

  15 octombrie 2019

  Guvernarea PSD zace azi în colbul istoriei minore, doborîtă de propria fudulie, otrăvită cu propria prostie și sfîrtecată de propria trădare. PNL și Klaus Iohannis se împăunează cu uciderea ei, […]

Ultimele articole