Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi Becali (știa să meargă pe stradă):„Hagi a avut cele mai frumoase fete din București, pentru că i le dădeam eu.

Zoom Gigi Becali (știa să meargă pe stradă):„Hagi a avut cele mai frumoase fete din București, pentru că i le dădeam eu.

Gen Clejani Valjani

Viorica (de la Clejani): „Dacă ar exista un medicament pentru invidie și l-aș vinde, într-o țară ca România, în doar cîteva zile, aș face cîteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemenea boală, care echivalează cu nemiloasa boală: cancerul.“ (Instagram, 2 august)

Dacă ar exista un medicament care să facă oamenii să nu mai debiteze cugetări și maxime pe Internet și să-și vadă de treabă în loc să facă tot timpul căcaturi, într-o țară ca România, în doar cîteva zile, aș face minimum cîteva sute de lei. Vedeți, aproape oricine poate să scoată cîte-un gînd din asta super-profund care să dea pe spate masele dornice de excelență.

 

Gen Brațul Borcea

Anda Adam (doamnă bine): „Pentru cei care sînt pe pagina mea doar ca să comenteze despre mușchii mei de la brațul drept, că e Photoshop, că nu e, că e mînă de bărbat, că nu e, țin să anunț că alta mama nu mai face. (…) Te poți uita la make-up, la sîni…“(Spynews, 1 august)

Cu siguranță, nimeni dintre cei care s-au uitat vreodată la make-up-ul sau sînii Andei Adam n-a zis că-s de bărbat. Deși mai știi?

 

Gen Nu e pește cum e oaia

Gigi Becali (știa să meargă pe stradă):„Eu am avut grijă de Hagi, pentru că eu eram mai mare. El nu știa să meargă pe stradă. Mă suna la 3 noaptea și plîngea că Balint și Belodedici îl făceau pitic. Hagi, «Regele», a avut cele mai frumoase fete din București, pentru că i le dădeam eu. Eu le convingeam să cedeze în 24 de ore, că Hagi era în cantonament și nu avea timp.“(Spynews, 1 august)

Avînd în vedere că Gigi e un tip înfipt adînc în cele sfinte, putem doar să presupunem că asta era voia Domnului: să-i aducă cineva fete lui Hagi care să cedeze în 24 de ore, pentru că omul mai avea și antrenament.

 

Gen Ne iubim ca la meteo

Miraj Tzunami (manelist meteo): „Ăsta e un om… știe toată lumea.. dacă știe să cînte nici de la do minor. E un pamflet din toate punctele de vedere. (…) Frățiorul ăsta al meu, Tzancă Uraganu, e «româncă», nu român. Să audă toată lumea. E un pamflet de om. Dacă nu eram eu, vindeai ghiuluri.“(Spynews, 1 august)

Nu putem să nu remarcăm ce îndrăgostiți de fenomene meteo catastrofale și avioane clasice de vînătoare au fost părinții celor doi maneliști. Și asta fără să-i menționăm pe frații lor mai mici: MiG21 Lancer Tornada și Eurofighter 2000 Ciclonul Tropical.

 

Gen Cum au dispărut maimuții

Oana Roman (are habar ce înseamnă Met Gala):„O fată super-frumoasă, celebră și plus size. (…) Are burtică, forme și nu are un corp deloc perfect. (…) Și nimeni nu o jignește, nimeni nu o umilește, nimeni nu face glume despre ea! Și e invitată la Met Gala. Pun pariu că 80% din maimuțoii care cred că femeia trebuie să aibă buzele cît casa, silicoane 2 kg și gene de 2 metri și 40 kg n-au habar ce înseamnă Met Gala.“ (DCNews, 1 august)

Nu știm dacă Oana Roman se întreba retoric de ce n-o jignește nimeni pe fata din povestea ei, și oricum nu ne-a invitat nimeni la Met Gala, dar răspunsul corect e chiar în prima propoziție: pentru că e frumoasă și celebră.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]

Cele mai citite