Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi Becali (stîlp de moralitate): “Cei care merg în cluburile de noapte au înțelegeri cu miliția, că se droghează 70% din ei”

Zoom Gigi Becali (stîlp de moralitate): “Cei care merg în cluburile de noapte au înțelegeri cu miliția, că se droghează 70% din ei”

Gen Ne mințim ca la meteo

Victor Slav (precoc): “Prima mea iubită era mai mare decît mine. Cînd aveam 15 ani am mințit, i-am spus unei fete că am 18 ani. Pe mine m-a ajutat statura, aspectul, să par mai mare. Într-o zi m-am întîlnit cu ea în fața blocului. Eu eram afară și un taxi s-a oprit și din mașină a coborît ea. Am rămas mască. A trebuit să îi spun: băi, eu nu am 18 ani, am 15. Ea avea 19 (…). Ce am vrut să scot în evidență, cînd eram mic aveam prietene mai mari.” (Wowbiz, 12 noiembrie)

Ce vrem noi să scoatem în evidență e că golăneala asta n-a rămas pedepsită. De cînd i-a rupt inima fetei ăleia anunțînd-o de pedofilie, Victoraș n-a mai avut parte decît de prietene cu volum mai mare. Volum siliconic mai mare.

 

Gen

O insulă de bărbăție într-o mare de alte femei

Cătălin Botezatu (flușturatic mic): “Am făcut sex în grup și îmi place, la fel cum ador să fac dragoste în aer liber sau… să privesc. În patul meu au existat mai mult de două-trei femei în același timp, dar acum nu prea mai am timp pentru astfel de plăceri. Nu mi-am botezat bărbăția, dar cunosc bărbați care au făcut-o.” (Wowbiz, 10 noiembrie)

Performanțele lui Cătălin Botezatu sînt cu adevărat de invidiat. E greu să găsești și o singură tanti pricepută la menaj care să-ți schimbe cearșafurile, d-apăi două-trei deodată, care să-ți facă patul simultan. Cît despre informația că există bărbați care i-au botezat bărbăția lui Cătălin Botezatu, asta chiar n-ar mai trebui să mire pe nimeni.

 

Gen Prezic, prezic

Carmen Harra (cititoare în globul ocular): ”El e francez. Mie nu-mi plac bărbaţii blonzi. Mie îmi plac bărbaţii înalţi, frumoşi şi bruneţi. El e genul meu. E frumos şi înalt. E apropiat de vîrsta mea. Eu am o problemă aici, nu cred în diferenţele mari de vîrstă. Mai devreme sau mai tîrziu, se rupe (n.r. – relaţia). În 2018 vi-l prezint pe acest om. Nu îl cunosc deocamdată.” (Wowbiz, 10 noiembrie)

În caz că nu v-ați prins, doamna antezicătoare vorbește de bărbatul vieții dumneaei, pe care nu l-a cunoscut încă, dar pe care cu siguranță îl va înhăța în 2018. După descriere s-ar putea să aibă dreptate. Seamănă cu un ofițer francez al biroului antifraudă.

 

Gen Curvăsăreală și drogăreală

Gigi Becali (stîlp de moralitate): “I-am spus lu’ Meme să-i spună ginerelui lui și fetei: «Voi vreți familie sau vreți să vă duceți la curvăsăreală?». Acolo se duc numai curve, curvari, scandalagii și drogangii. Nu vreau să-l amendez pe MM pentru că e încă afectat fizic și mental după eliberare. I-am zis: «MM, mi-e rușine de tine. Ce să caute un om de 55 de ani în club?». Cei care merg în cluburile de noapte au înțelegeri cu miliția, că se droghează 70% din ei. Dacă nu te droghezi, nu poți să stai în muzica aia.” (Antena 3, 12 noiembrie)

În mod amuzant, exact ăsta e și sfatul pe care-l primesc majoritatea jucătorilor înainte să plece la FCSB: “Ce să caute un tînăr de 23 de ani la club? Acolo se duc numai curve, curvari, scandalagii și drogangii. Voi vreți carieră sau să vă duceți să Alibec?”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Constituție, prostituție…

  14 ianuarie 2020

  A existat, după 1990, un moment încare Constituția României putea fi modificată, schimbată în bine. Era epoca în care o alianță politică obținuse peste 60% din locurile din Parlament. Se […]

 • Istoria în adormire

  14 ianuarie 2020

  Dacă turiștii sovietici înarmați cu drujbe, fitile de lampă și scrumbii afumate nu s-au sfiit în decembrie ‘89 să se cațăre pe acoperișurile caselor conspirative ale Securității și să tragă […]

 • Cel mai partid perdant

  14 ianuarie 2020

  Îmi plăcea USR, la început, ca idee. Cu mult înainte să aflu că domnul Kivu a fost un ordinar turnător la Securitate. Îmi plăcea USR ca energie. De mulți, foarte […]

 • Alegem nimic, dar mai repede

  7 ianuarie 2020

  Pare, cumva, că ne-am plictisit de democrație, că ne încurcă viitorul nostru, că vrem să-l expediem repede, ca să-l bifăm. Poți să-ți bifezi viitorul? Sigur. Pui în dreptul lui o […]

 • „Ferește-mă, Doamne, de cei ce-mi vor binele!“

  7 ianuarie 2020

  Dacă din clasa întîi pînă-ntr-a patra am colecționat, ca toți dobitocii, premii și mențiuni, să aibă și mam’mare un prilej de bucurie, dintr-a cincea, cînd se apropiau ședințele cu părinții, […]