Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi Becali (stîlp de moralitate): “Cei care merg în cluburile de noapte au înțelegeri cu miliția, că se droghează 70% din ei”

Zoom Gigi Becali (stîlp de moralitate): “Cei care merg în cluburile de noapte au înțelegeri cu miliția, că se droghează 70% din ei”

Gen Ne mințim ca la meteo

Victor Slav (precoc): “Prima mea iubită era mai mare decît mine. Cînd aveam 15 ani am mințit, i-am spus unei fete că am 18 ani. Pe mine m-a ajutat statura, aspectul, să par mai mare. Într-o zi m-am întîlnit cu ea în fața blocului. Eu eram afară și un taxi s-a oprit și din mașină a coborît ea. Am rămas mască. A trebuit să îi spun: băi, eu nu am 18 ani, am 15. Ea avea 19 (…). Ce am vrut să scot în evidență, cînd eram mic aveam prietene mai mari.” (Wowbiz, 12 noiembrie)

Ce vrem noi să scoatem în evidență e că golăneala asta n-a rămas pedepsită. De cînd i-a rupt inima fetei ăleia anunțînd-o de pedofilie, Victoraș n-a mai avut parte decît de prietene cu volum mai mare. Volum siliconic mai mare.

 

Gen

O insulă de bărbăție într-o mare de alte femei

Cătălin Botezatu (flușturatic mic): “Am făcut sex în grup și îmi place, la fel cum ador să fac dragoste în aer liber sau… să privesc. În patul meu au existat mai mult de două-trei femei în același timp, dar acum nu prea mai am timp pentru astfel de plăceri. Nu mi-am botezat bărbăția, dar cunosc bărbați care au făcut-o.” (Wowbiz, 10 noiembrie)

Performanțele lui Cătălin Botezatu sînt cu adevărat de invidiat. E greu să găsești și o singură tanti pricepută la menaj care să-ți schimbe cearșafurile, d-apăi două-trei deodată, care să-ți facă patul simultan. Cît despre informația că există bărbați care i-au botezat bărbăția lui Cătălin Botezatu, asta chiar n-ar mai trebui să mire pe nimeni.

 

Gen Prezic, prezic

Carmen Harra (cititoare în globul ocular): ”El e francez. Mie nu-mi plac bărbaţii blonzi. Mie îmi plac bărbaţii înalţi, frumoşi şi bruneţi. El e genul meu. E frumos şi înalt. E apropiat de vîrsta mea. Eu am o problemă aici, nu cred în diferenţele mari de vîrstă. Mai devreme sau mai tîrziu, se rupe (n.r. – relaţia). În 2018 vi-l prezint pe acest om. Nu îl cunosc deocamdată.” (Wowbiz, 10 noiembrie)

În caz că nu v-ați prins, doamna antezicătoare vorbește de bărbatul vieții dumneaei, pe care nu l-a cunoscut încă, dar pe care cu siguranță îl va înhăța în 2018. După descriere s-ar putea să aibă dreptate. Seamănă cu un ofițer francez al biroului antifraudă.

 

Gen Curvăsăreală și drogăreală

Gigi Becali (stîlp de moralitate): “I-am spus lu’ Meme să-i spună ginerelui lui și fetei: «Voi vreți familie sau vreți să vă duceți la curvăsăreală?». Acolo se duc numai curve, curvari, scandalagii și drogangii. Nu vreau să-l amendez pe MM pentru că e încă afectat fizic și mental după eliberare. I-am zis: «MM, mi-e rușine de tine. Ce să caute un om de 55 de ani în club?». Cei care merg în cluburile de noapte au înțelegeri cu miliția, că se droghează 70% din ei. Dacă nu te droghezi, nu poți să stai în muzica aia.” (Antena 3, 12 noiembrie)

În mod amuzant, exact ăsta e și sfatul pe care-l primesc majoritatea jucătorilor înainte să plece la FCSB: “Ce să caute un tînăr de 23 de ani la club? Acolo se duc numai curve, curvari, scandalagii și drogangii. Voi vreți carieră sau să vă duceți să Alibec?”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Ce ne facem noi, țiganii, dacă vin americanii 

  25 iunie 2019

  Dacă pe vremuri românii se dedulceau cu lucrurile refuzate la export, pentru care, în fața magazinelor, se dădeau adevărate lupte de stradă, iacătă am trăit să vedem și o situație […]

 • A fost sau n-a fost?

  25 iunie 2019

  Ca întotdeauna la alegeri, și pe 26 mai s-au furat voturi. Cîte? Niciodată nu vom ști. De fapt, niciodată n-am știut cîtă democrație se falsifică la urne. Numărul buletinelor falsificate […]

 • Nimic cu nimic / Primul nimic

  25 iunie 2019

  Ne aflăm, acum, la președintele cu numărul 5 din scurta istorie a republicii române. Primul președinte a fost Nicolae Ceaușescu, din 1974 până în 1989. Practic, pe vremea lui s-a […]

 • Limbă dulce, cur viclean, caracter de est-german

  18 iunie 2019

  De la „Ține, țațo, curu’ zvelt”, subversivul șlagăr pe care Maria Tănase l-a cîntat în timpul războiului la o petrecere dată de Manfred von Killinger, ambasadorului Germaniei la București, pînă […]

 • Riscul mersului pe Barna

  18 iunie 2019

  Sub coordonarea unuia dintre foștii căprari ai poliției politice a fost pus pe piață un sondaj în care Dacian Cioloș îl zdrobește pe Dan Barna în competiția internă pentru candidatura […]

bt