Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gigi Becali (ursul): ”Eu, dacă o să mai revin în politică, nu mai revin decît dacă vin SRI, SIE, Armata la mine”

Zoom Gigi Becali (ursul): ”Eu, dacă o să mai revin în politică, nu mai revin decît dacă vin SRI, SIE, Armata la mine”

Gen Cotorul tehnic de calitate

Anda Adam (dezamăgită): “Îmi pare foarte rău să vă spun că sînt dezamăgită să vin în Piatra Neamț și să primesc un cotor de porumb pe scenă. Și mie îmi place porumbul fiert foarte tare, dar îl mănînc și țin cotorul pentru mine.” (Wowbiz, 6 august)

Să fim serioși, după ce îți dedici toată cariera muzicală obsedaților de știulete, nu poți să te miri cînd te trezești cu cucuruz la picioare.

 

Gen Eclipsa minții

Mariana Cojocaru (astrolog): ”Totul a pornit de la eclipsa totală de Soare din 1999, care a fost vizibilă pe întreg teritoriul României. Imediat după aceea am avut un accident foarte urît și neașteptat. (…) Mașina în care mă aflam a alunecat pe gheață și a acroșat un copac. Am trăit pe propria piele cîteva experiențe spirituale care nu sînt la îndemîna oricui: moartea clinică și decorporalizarea. Cînd mi-am revenit, am știut din start ce trebuie să fac: să devin astrolog, numerolog și psiholog.” (Wowbiz, 6 august)

Probabil cel mai paranormal episod din acest șir de întîmplări nefericite e faptul că eclipsa a fost în mijlocul verii, deci formarea gheții imediat după aceea a fost pesemne un soi de pedeapsă biblică. Oricum, dacă mai era nevoie și de alte confirmări, majoritatea astrologilor apar în urma unor lovituri foarte puternice la cap.

 

Gen Grand șmen

Brigitte Sfăt (jucătoare de tenis de pat): “Momentan, sîntem într-un fel un cuplu, chiar dacă stăm separat. Mergem și mîncăm împreună, avem relații intime. Nu mi-e indiferent. Fac asta pentru că nu am întîlnit un alt bărbat mai bun, am încercat asta, dar nu am întîlnit.” (Wowbiz, 1 august)

Iată ce înseamnă romantismul, mai ales că, dacă ne întoarcem puțin în timp, o să descoperim că e același lucru pe care l-a spus și Țiriac despre Năstase în 1970.

 

Gen Udstock

Gabriel Cotabiță (sudoripar): ”Vă spun sincer că n-am mai transpirat pe scenă de mult. Mi s-a întîmplat un lucru miraculos! Transpir din nou! Transpir din nou normal și firesc, nu aveți idee cît mă bucur.” (Libertatea, 5 august)

Semn bun pentru agricultori. Așa cum știm cu toții de la bătrîni, dacă Cotabițăul e uscat vara, înseamnă că recolta o să fie slabă. În același timp, dacă Cotabițăul e jilav, recolta o să fie bogată și iarna blîndă.

 

Gen Trafic de organele statului

Gigi Becali (ursul): ”Eu, dacă o să mai revin în politică, nu mai revin decît dacă vin SRI, SIE, Armata la mine: «Băi, vino încoa’, că trebuie să salvăm România!». Reintru numai cu sprijin de la instituțiile statului ca să salvăm țara, că n-ai cu cine să salvezi. (…) Orice măscărici îl face senator și deputat, că are el niște bani. Eu nu pot să salvez țara singur…” (RTV, 5 august)

În mod surprinzător, iată o declarație cît se poate de corectă a lui Becali. Chiar orice măscărici analfabet, misogin, sexist, homofob și xenofob poate ajunge să ocupe o funcție publică atîta timp cît are bani. Din fericire, nu toți măscăricii rezistă. Mai ales cei care se simt trădați de instituțiile statului.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale