Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gina Pistol (bombă): „Am mereu un cuțit la mine, în cazul în care trebuie să tai un cheesecake… sau dacă mă întîlnesc cu cineva care trebuie să fie înjunghiat”

Zoom Gina Pistol (bombă): „Am mereu un cuțit la mine, în cazul în care trebuie să tai un cheesecake… sau dacă mă întîlnesc cu cineva care trebuie să fie înjunghiat”

Gen Mama Omida e mereu gravidă

Carmen Harra (postzicătoare): „Oferind public o altă dată a nașterii, Ileana Ciuculete a intervenit în codificarea destinului său și astfel și-a scurtat viața. A fost o mare greșeală. Pentru că, într-adevăr, dacă se năștea pe 20 septembrie 1957, nu avea cum să apuce 60 de ani, așa că a murit la așa-zisa vîrstă de 59 de ani. Dacă transmitea data reală de naștere, de 20 septembrie 1952, atunci codificarea aceasta îi oferea o speranță de viață de 89 de ani. Este riscant să intervii în codificarea destinului modificîndu-ți data nașterii”. (Libertatea, 20 martie)

Privind retrospectiv, ăsta e probabil și motivul pentru care au murit dinozaurii. O teorie foarte plauzibilă susține că au început să zică la lume că au 4 milioane de ani în loc de 6, cum știa toată lumea, și asta le-a distrus codul destinului, condamnîndu-i la o trecere în neființă prematură. Sau, pur și simplu, Carmen Harra bate cîmpii.

 

Gen Eu dacă plec, tu cui rămîi?

Oana Lis (personaj din Bătrînul și marea): „Viorel m-a emoționat teribil azi. Mi-a zis: «Vezi că, dacă eu mă duc cumva, tu să nu plîngi, să nu mă jelești! Vreau să-ți găsești pe cineva și să fii fericită! De unde o să fiu…vreau să te aud că rîzi! Îmi place mult cum rîzi».” (Libertatea, 17 martie)

Și probabil asta zice Viorel doar cînd se duce pînă în bucătărie. Doamne ferește să se ducă pînă la baie, că dup-aia trebuie să stea cu ușa deschisă ca să o audă pe Oana cum rîde.

 

Gen Și le-am spus și fetelor

Lidia Buble (Miley Cyrus de Deva): “SÎNT BĂIAT. În mine bîntuie un băiețel năzdrăvan care vrea și acum să se urce în copaci sau să joace fotbal. Iar dacă este cazul, să se ia la bătaie în țărînă cînd se face o nedreptate. Sînt băiatul lui tata, deghizat în LIDIA.” (Libertatea, 17 martie)

E destul de periculos pentru Răzvan Simion să declari asta în public. Nu de alta, dar oamenii tind să fie destul de critici cu bărbații care divorțează ca să se cupleze cu un băiețel năzdrăvan.

 

Gen Arme blonde

Gina Pistol (bombă): „Am mereu un cuțit la mine, în cazul în care trebuie să tai un cheesecake… sau dacă mă întîlnesc cu cineva care trebuie să fie înjunghiat”. (Libertatea, 19 martie)

Măcar cuțitul aduce o moarte onorabilă. Cheesecake-ul te omoară încet și chinuitor, înfundîndu-ți arterele cu zahăr cubic.

 

Gen Dacă vesel se trăiește, bine e

Julia Jianu (fată într-un fost grup de fete): “E bine să fii vesel, să nu fii ipohondru, că atragi partea negativă asupra sănătății, dar trebuie să faci analize.” (Libertatea, 18 martie)

De ce să ne mai ascundem? Există părți pozitive ale sănătății și părți negative. Partea cea mai negativă e moartea.

 

Gen La popa la poartă

Elena Merișoreanu (cîntăreață populară): ”Sînt foarte supestițioasă. Dacă-mi iese un pisic în cale sau un preot, nu-mi merge bine toată ziua. Dacă pisica îmi taie drumul, mă întorc acasă, pentru că știu că-mi va merge rău.” (Libertatea, 15 martie)

Păcat că lumea are în continuare percepția asta nasoală despre pisici… Măcar pisicile nu-ți cer bani.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]

Cele mai citite