Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Gina Pistol (timidă social): “Cel mai prost m-am simţit cînd am felicitat o femeie că este însărcinată, dar ea doar se îngrăşase.”

Zoom Gina Pistol (timidă social): “Cel mai prost m-am simţit cînd am felicitat o femeie că este însărcinată, dar ea doar se îngrăşase.”

Gen Carne în frigider

Mircea Stoian (uncheș bălos): “Diva de Monaco nu a pregetat să se dea prin făină, precum șnițelul de porc, în văzul a milioane de oameni (…). Dacă mai adaug și faptul că a locuit ceva vreme, cu acte, în așternuturile lui Ștefan Bănică și că a scris o carte din care nu am înțeles mai nimic, imaginea ei se rotunjește acum cu albuș și gălbenuș, ca un ou de la găina fetiș a Iuliei Albu.” (Libertatea, 5 martie)

Ignorînd stilul obosit, de pișcotar bătrîn de tabloid, care vrea să coclească comparații ghidușe îmbrăcat în unchiul Fester, dar și faptul că are dreptate, omului ăstuia îi e foame rău. Mai lipsește doar să zică ceva de copănelele apetisante ale Oanei Roman, pielea de găină a Andrei și caltaboșul Antoniei.

 

Gen Boala vedetelor

Călin Geambașu (bolnăvior): „Vrea să mă vadă însîngerat. Mama face de rîs numele sfînt de mamă. Ea a produs stările de conflict. Mama era geloasă pe iubirea dintre mine şi tata. Am dat-o de perete şi i-am spus să nu mai dea în mine niciodată. Eu eram la mîna ei pentru că aveam nevoie de un cablu de curent.” (Libertatea, 1 martie)

Iată ce dușmănii de moarte pot să apară într-o familie din simplul motiv că unul dintre copii nu e lăsat să se conecteze la curent atunci cînd vrea, cel mai probabil ca să-și poată continua tratamentul cu electroșocuri.

 

Gen Pușca și cureaua grasă

Gina Pistol (timidă social): “Cel mai prost m-am simţit cînd am felicitat o femeie că este însărcinată, dar ea doar se îngrăşase.” (Libertatea, 28 februarie)

Se putea întîmpla oricui. E ca atunci cînd vezi o femeie cu buzele umflate, întrebi cine e nenorocitul care a desfigurat-o, după care îți spune că, de fapt, și-a făcut injecții cu acid hialuronic ca să arate mai bine.

 

Gen O mare familie a mă-tii

Cătălin Botezatu (Bravo, ai chiloți): “De acum înainte, o să vă cer să fiți pacifiste. Să nu mai aveți tupeul să vă certați cu noi, jurații, să nu vă jigniți familiile și tot ceea ce ține de viața voastră personală. Este foarte urît acest lucru.” (Wowbiz, 28 februarie)

Uneori, în genul ăsta de emisiuni cu multe fete tinere și ușor influențabile, cineva trebuie să-și asume rolul de tată sau de mamă, ca să le mai urecheze pe obraznicele astea mici care se jignesc de viața personală. Din fericire, Cătălin poate să îndeplinească ambele roluri cu brio. Și, dacă e nevoie, chiar să se îmbrace pentru ocazie.

 

Gen Operație pe șold deschis

Israela Vodovoz (supraviețuitoare a ultimului meteorit): „Liviu de nouă ani nu m-a văzut (n.r. – dezbrăcată). Eram inhibată. Să mă vadă Liviu în pielea goală nu am acceptat. Nu doar el. Eu cu primul meu soţ am fost căsătorită douăzeci de ani, dar nici el nu m-a văzut. Eu sînt o tipă pudică.” (Spynews, 2 martie)

Probabil nu doar Liviu e recunoscător, ci și doamna doctor Monica Pop de la Spitalul de Ochi, care n-a trebuit să-l trateze.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • De ce începe să-mi fie mie rușine de sfînta nerușinare a altora

  19 iunie 2018

  Într-o vreme în care personajele lui Caragiale au evadat din proiect sfidînd legile metamorfozei, nu părem prea zguduiți că Mița Baston i-a luat locul lui Tipătescu, nici că Efimița nu […]

 • Klaus și uz de klaus

  19 iunie 2018

  Săptămîna trecută, un judecător al Curții Constituționale, Lăzăroiu, a fost amenințat. Sună îngrozitor, dar e exact așa cum sună. Consilierul prezidențial Tănăsescu și-a luat concediu și l-a atras în biroul […]

 • Isărescu și sclavii

  19 iunie 2018

  Când au apărut informații despre colaboratorul Manole, în presă a fost embargou ca pe vremea lui Gabriel Oprea. Există suspiciuni mai mult decât rezonabile că Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a […]

 • Războiul de independență se amînă

  12 iunie 2018

  Mitingul PSD, înrămat de Antena 3 și RTV, atîrnă acum pe perete, alături de mitingul #rezist, pictat, de-a lungul unui an întreg, de Digi24, Realitatea TV și HotNews. Sînt două […]

 • Dulăul cu colții pe-arginți

  12 iunie 2018

  “Bătrânii și moldovenii ne vor distruge viitorul!”, spuneau, fără fereală, antipatizanți de toate vârstele ai PSD-ului, înainte de parlamentarele din 2016. Prin urmare, pe locul 1 al listei pentru Senat […]