Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

GODină să ne judece pe toți

Zoom GODină să ne judece pe toți

Ar trebui să existe un concurs de frumusețe pentru știri. Nu de alta, dar scena cu Boureanu și polițiștii merită mult mai mult decât scârba noastră.

Polițistul care îl oprește e tare mândru că îl are filmat pe Boureanu și că acesta se va face de râs a doua zi la teve. Așadar, polițistul i-a venit de hac. O să râdă, el și o țară întreagă, de acest om beat a doua zi la teve. Ce fraier că nu i-a dat actele, acum va suporta rigorile legii: va apărea la televiune și oamenii vor râde de el.

La un moment dat mai vine un echipaj de poliție. Un polițist, mai mare în grad decât primul, și care tot întreabă ce se întâmplă. Era greu de înțeles, văzându-l pe Boureanu beat muci și pe prietena lui țipând ca Olguța la sindicaliști. Primul polițist îi explică ce s-a întâmplat. Primește din partea superiorului următoarea replică: “Eh, nu cred!”. Ce poate fi mai halucinant?

Ăsta, primul polițist, bătaia de joc a lui Boureanu și cel care-i mai rărește dinții la final, îi arată superiorului că are un deget zdrobit, plin de sânge, pe care i-l prinsese Boureanu la portieră. Superiorul nu e impresionat deloc. Un bărbat adevărat nu se sperie când vede sânge.

Sub ochii polițiștilor, Boureanu îi spune prietenei sale să tacă, altfel îi scoate dinții din gură. Nici unul dintre polițiști nu zice nimic. Ce ironie, totuși, la final: cel care își va culege fasolea de pe carosabil va fi bătăușul de copii Boureanu.

Altfel, polițiștii pare că habar n-au cum să reacționeze. Canci proceduri, canci reacție. Pur și simplu, se ceartă în drum cu un om beat, agresiv și care-și amenință prietena cu bătaia.

Mă rog, acum nu ne rămâne decât să așteptăm verdictul definitiv din partea polițistului Godină.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Da ,asteptam,sa ne radem si noi………..Pai, cine mai are curaj sa comenteze?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]