Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Grindeanu, executat pe stadion

Zoom Grindeanu, executat pe stadion

Evident că prima chestie care a circulat despre despărțirea dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu a fost: Frate, Grindeanu s-a dat cu Iohannis! E cu SRI, cu băieții!

Lăsăm asta deoparte. Cert este că acolo e ceva. Altceva decât gargarageala cu programul de guvernare. Iar de asta îți dai seama din felul în care Dragnea vrea să-l pedepsească pe Grindeanu. Doar să plece nu e de ajuns. Plecarea e nimic, asta se rezolvă rapid, dar Grindeanu trebuie pedepsit.

Prima dată când am avut această impresie a fost când, cu vreo săptămână și jumătate în urmă, Gabriela Firea a început să îi șifoneze poza lui Grindeanu la Antena 3, pe motiv că premierul e nepăsător față de bucureșteni. What?

A doua zi vine reacția lui Dragnea: “Grindeanu să nu răspundă criticilor, Grindeanu să-și vadă de treabă, că are multă treabă, să nu intre în dispute”. Nimic despre Firea, care mânca un ditamai muntele de rahat.

Ce-a făcut Grindeanu? Ce știe el: a dezlănțuit acel demon care-i posedă mimica feței, s-a schimonosit în toate felurile posibile, vorbind mult și nespunând nimic.

A fost aruncat în luptă apoi Nicu Bădălău, cică numărul doi în PSD. Un tip căruia i se văd întipăriți pe față anii dezmățați ai guvernărilor pesediste și comploturile coapte la jar mic în lungi chiolhanuri. Bădălău, după mii de ani, a vorbit și el în fața camerelor pe holurile Parlamentului: dacă Grindeanu nu vrea să plece, îl vom da jos cu moțiune, cu orice!

Ce-a făcut Grindeanu: a făcut valuri cu fața, valuri cum au făcut spectatorii la Roland Garros, exaltați de jocul Jelenei Ostapenko, doar că de tristețe și de stres.

Venise vremea ca însuși Daddy să intre în scenă. Și a intrat: arogant și preocupat de soarta țării deopotrivă, relaxat și cu hamsterul mârâind deopotrivă: “Eu nu am experiența politică a domnului prim-ministru. Dar eu am condus acest partid în campania electorală și s-a întâmplat că partidul a câștigat alegerile”.

Un singur lucru, doamnă Olguța: în numele lui Oblemenco, Ștefănescu și Zoli Crișan, vă implor: nu-l executați pe Grindeanu pe noul stadion din Craiova!

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Poate fi un orbete președinte de țară?

  20 august 2019

  Klaus Iohannis a pierdut ocazia de-a juca o scenetă biblică pe țărmul Mării Negre fiindcă, dacă s-ar fi aplecat asupra soldățelului american leșinat și l-ar fi cărat în brațele-i vînjoase […]

 • Președintele armatei moarte

  20 august 2019

  Marți, 20 august, peluza Casei Albe va duce iar povara președintelui Iohannis. Sînt fire de iarbă care au avut norocul să geamă sub pantofii unui Macron, unui Netanyahu, unei Merkel […]

 • Politiciene disperate

  20 august 2019

  Ne îndreptăm, cu pași mari, spre momentul în care va fi aproape obligatoriu ca politica să fie condusă de către femei. Dintr-un domeniu eminamente patriarhal, politica tinde să devină tărâmul […]

 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]