Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Grindeanu, executat pe stadion

Zoom Grindeanu, executat pe stadion

Evident că prima chestie care a circulat despre despărțirea dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu a fost: Frate, Grindeanu s-a dat cu Iohannis! E cu SRI, cu băieții!

Lăsăm asta deoparte. Cert este că acolo e ceva. Altceva decât gargarageala cu programul de guvernare. Iar de asta îți dai seama din felul în care Dragnea vrea să-l pedepsească pe Grindeanu. Doar să plece nu e de ajuns. Plecarea e nimic, asta se rezolvă rapid, dar Grindeanu trebuie pedepsit.

Prima dată când am avut această impresie a fost când, cu vreo săptămână și jumătate în urmă, Gabriela Firea a început să îi șifoneze poza lui Grindeanu la Antena 3, pe motiv că premierul e nepăsător față de bucureșteni. What?

A doua zi vine reacția lui Dragnea: “Grindeanu să nu răspundă criticilor, Grindeanu să-și vadă de treabă, că are multă treabă, să nu intre în dispute”. Nimic despre Firea, care mânca un ditamai muntele de rahat.

Ce-a făcut Grindeanu? Ce știe el: a dezlănțuit acel demon care-i posedă mimica feței, s-a schimonosit în toate felurile posibile, vorbind mult și nespunând nimic.

A fost aruncat în luptă apoi Nicu Bădălău, cică numărul doi în PSD. Un tip căruia i se văd întipăriți pe față anii dezmățați ai guvernărilor pesediste și comploturile coapte la jar mic în lungi chiolhanuri. Bădălău, după mii de ani, a vorbit și el în fața camerelor pe holurile Parlamentului: dacă Grindeanu nu vrea să plece, îl vom da jos cu moțiune, cu orice!

Ce-a făcut Grindeanu: a făcut valuri cu fața, valuri cum au făcut spectatorii la Roland Garros, exaltați de jocul Jelenei Ostapenko, doar că de tristețe și de stres.

Venise vremea ca însuși Daddy să intre în scenă. Și a intrat: arogant și preocupat de soarta țării deopotrivă, relaxat și cu hamsterul mârâind deopotrivă: “Eu nu am experiența politică a domnului prim-ministru. Dar eu am condus acest partid în campania electorală și s-a întâmplat că partidul a câștigat alegerile”.

Un singur lucru, doamnă Olguța: în numele lui Oblemenco, Ștefănescu și Zoli Crișan, vă implor: nu-l executați pe Grindeanu pe noul stadion din Craiova!

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100